reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Baśka, Asiu, trochę jak byście o mnie pisały... też mi czasem brak Wojciaszka. Jak na przykłąd wracam, a on śpi i budzi się potem tylko na kolację.

Sylwia, Cicha, to ja życzę miłych dni przedświątecznych. Ja też nie wiem, kiedy tu zajrzę, bo na weekend mamy intensywne plany kucharskie i rozwożenie prezentów po znajomych.

Drogie Ciotki BB do zobaczenia i żebyście się nie przemęczyły. Tym z Ciotek, które już wyjeżdżają życzymy zdrowych, spokojnych Świąt!!!! i Bogatego Mikołaja!!!!!. Mam jedno małe życzenie... żebyśmy się spotakły w takim samym gronie w przyszłym roku!!!! Słyszysz Święty Mikołaju!!!!!!!!:-)

Hej Cioteczki. My mieliśmy awarię komputera a znależć kogoś kto to naprawi przed świętami to jest coś baaaaaardzo ciężkiego. Na szczęście udało się i mogę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji zbliżających się świąt. Kochane życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych, pogodnych i spokojnych o ile przy naszych maluszkach święta można nazwać spokojnymi;-) świąt z mnóstwem prezentów które ucieszą Wasze serca i z mnóstwem miłości. Niech wszystkie zmartwienia i troski umkną w kąt a każda chwila spędzona w rodzinnym gronie daje radość i zadowolenie z dotychczasowych naszych życiowych osiągnięć:tak:
Postaram się zajrzeć jeszcze ale jest to trudne bo wszystko u mnie jest w trakcie przygotowań:-DDzieci właśnie ubierają choinkę, śpiewają piosenki i jest naprawdę wesoło. Zdjęcia oczywiście po świętach będą.

Nie wiem, czy przez Święta tu zajrzę, a zaraz po Świętach wyjeżdżamy ze znajomymi na biegówki, więc będę dopiero w Nowym Roku.

a ja tak z doskoku..wciaz czekam na podłaczenie do sieci..(ma byc na dniach)..a korzystam od siostry..troszke rzadziej niz ostatnio, poniewaz rodzice sa..no i kazda minutke z nimi spedzam..chce im "wszystko"pokazac..ale jak napisała Fredka - oby w przyszłym roku była tu cała ekipa !!!...jak ja za Wami tesknie!!!

Hej
a mi w pracy włączyli BB :-)
szczezrze Was dziewczyny podziwiam jak znajdujecie czas na BB
Ja jak wracam po pracy to nie wiem w co ręce włożyć a na klikanie mam jedynie trochę czasu w pracy :-) oby mój szef tego nie widział :-)

reklama
Do góry