reklama

Nieobecnosci...

reklama
Własnie- Patrycha widze:-):-)podczytuje bb- ale sie nie odzywa:crazy:..starczy szaleństw:-Dwracac do "obowiazków:-D..KOchana czekamy utesknieni..na Ciebie i Noemi:tak:
i pozoistałe dziewczeta..hop hop..

Ja po 6 kwienia obiecuje juz powrócic na stałe:tak:i zasypię mnóstwem zdjec:nerd:

Hellooo LAski...Ja wlasnie dotarlam do domu:-) Adam dzis wrocil z Miami :-)
BB nie podczytywalam Dorcia wpadlam dwa razy tylko spr.poczte i spisac Baski adres(Wlasnie Baska dotarla paczka?)

Na dzis to tyle...pewnie jutro zaczne nadrabiac zaleglosi...odzwyczailam sie szczerze od kompa i pewnie troche bede tu na spowolnionych obrotach ale ja sie wkrece :rofl2::laugh2:

Calusy dla naszej czerwcowej mlodziezy :-)

Pati jeszcze nie dotarła - i szczerze mówiąc ja zupełnie o tym zapomniałam przez te wszystkie ostatnie wydarzenia!!! jakbyś nie napisała to by niespodzianka na maksa była - tak też zresztą bedzie :)

reklama
Kobity dajcie mi kopa albo nie wiem co...Nawet post jednego nie przeczytalam...Normalnie totalnie anty sie zrobilam na kompa...:baffled:
Moze dzis wieczorema albo jak mloda w polodnie zasnie...Ale nie skreslajcie mnie jeszcze na straty...Ja tu wroce !!!!!:tak::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry