Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Własnie- Patrycha widze:-):-)podczytuje bb- ale sie nie odzywa..starczy szaleństwwracac do "obowiazków..KOchana czekamy utesknieni..na Ciebie i Noemi
i pozoistałe dziewczeta..hop hop..
Ja po 6 kwienia obiecuje juz powrócic na stałei zasypię mnóstwem zdjec
Hellooo LAski...Ja wlasnie dotarlam do domu:-) Adam dzis wrocil z Miami :-)
BB nie podczytywalam Dorcia wpadlam dwa razy tylko spr.poczte i spisac Baski adres(Wlasnie Baska dotarla paczka?)
Na dzis to tyle...pewnie jutro zaczne nadrabiac zaleglosi...odzwyczailam sie szczerze od kompa i pewnie troche bede tu na spowolnionych obrotach ale ja sie wkrece
Pati jeszcze nie dotarła - i szczerze mówiąc ja zupełnie o tym zapomniałam przez te wszystkie ostatnie wydarzenia!!! jakbyś nie napisała to by niespodzianka na maksa była - tak też zresztą bedzie
Kobity dajcie mi kopa albo nie wiem co...Nawet post jednego nie przeczytalam...Normalnie totalnie anty sie zrobilam na kompa...
Moze dzis wieczorema albo jak mloda w polodnie zasnie...Ale nie skreslajcie mnie jeszcze na straty...Ja tu wroce !!!!!