reklama

Nieobecnosci...

My też się meldujemy :-) byłyśmy u mojej mamy, Martuś na krok mnie nie odstępowała, bo się bała, że będzie musiała zostać :tak: na nic się nie zdały tłumaczenia, że razem wrócimy do taty.

reklama
Ja to powinnam naganę dostać bo wcale nieodpalałam kompa i nawet nie to że czasu nie miałam tylko poprostu mi się nie chciało. Zaraz wrzucę fotki z Zakopanego a wogóle to ostatnio ja, Matek i Madzia złapaliśmy takiego 1dniowego wirusa i po nim jestem lżejsza znowu o pare kilo:no:

Ania gdyby nie moj program ktory przed chwila ogladalam napislakabym ze mialas byc ale Cie nie ma...hehe i nawet sobie pomyslalam ze zawsze jak napisze ze kogos nie ma to ten ktos najpojniej dzien pozniej sie zjawia...Nawet Sumka co to ja raz na miesiac widac :-D Witaj spowrotem :-)

Witam............po straaaaaaaaaasznie długiej przerwie.:-)
Dużo się działo - przeprowadzka, praca, ciagły brak czasu i dodatkowo mój Maciuś jest takim kochanym zbójem, że opadam z sił :):szok:
No i najwazniejsze - we wrześniu spodziewam się nowego "zbója"!!!!
Wykończą mnie :)))) :-Da różowych sukienusi nie będzie...:no:
Pozdrawiam serdecznie wszystkie "stare" i "nowe" forumowiczki!!

Ps. Od razu z prośbą- o elektroniczną wersję Jezyka Dwultaka - jestem na etapie walki uderzania głową w ścianę , podłogę :(
agamazanek@wp.pl

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry