reklama

Nieobecnosci...

Fusiku ostatnio widzialam Cie na NK i zastanawialam sie czy jeszcze kiedys sie pojawisz na BB :) no i sie doczekalam...calkiem szybko :P
Ciesze sie ze Wam sie uklada...Danielkowi gratuluje super postepow...No i pokaz nam go koniecznie...No i siebie po pewnie jak zwykle swietnie wgladasz :-) a moze fryzurke zmienilas ;-):confused:

reklama
Fusiku, dzięki za wyjasnienia. Myślałam, że zmieniasz pracę i dlatego zapytałam. Na pewno kurs sie przyda:tak:

Dziewczyny pozdrowienia od Baśki! Jeszcze koczuja u rodziców i dzis albo jutro wracają do domu. Popsuł sie Jej net przy tym remoncie i nie wie kiedy będzie a jest na głodzie BB;-):-D Pozdrawia bebe ciotki:tak:

No to Fusiku dajesz foty :-) A skad wiedzialam? hmm... czasami tak mam ,ze czuje ;-)

Kasia dzieki za wiesci od Baski...Niech juz wracaja bo brakuje tu naszej pani psycholozki :-D No i ciekawa jestem jak remont wyszedl :-)

Hej kochane kobitki melduje się po powrocie z dwutygodniowego lenistwa:tak::-DStrasznie ciężko mi zasiąść do kompa i na nowowbić się w rytm BB. Nie wiem kiedy się odezwę znowu bo teraz sprzątam, piorę i wyprawiam urodzinki mężowi ale daję znać że u nas ok, bawiliśmy się świetnie na urlopie chociaż góry dały nam w kość no i nie udało nam się dotrzeć do Krakowa i do Sylwii no ale niestety trasa Zakopane - Kraków w sezonie to zabójstwo:no: Mateuszek był atrakcją naszego pensjonatu i wszystkich gości a nawet miał 4letnią dziewczynę:szok::-DWszyscy byli zaskoczeni jego mową i poprostu został rozpieszczony okrutnie a przez to mi sprawia trochę kłopocików. No i jak się ogarnę z tym wszystkim i zrzucę zdjęcia to oczywiście się ujawnimy. Pozdrawiamy gorąco i dziekujemy za karteczki ciociom: KasiDe, Fredce, Kakaw, mamamarcinka, Irmie, Mamootkowi i Rusałce

Ania jak milo ze juz jestes...powoli BB nam sie zapelnia :-)
Wiem jak to jest -mi po powrocie nigdy tez nie chce sie siedziec przed kompem i zanim sie zabiore potrwa to zawsze dwa dni :-D
A i Matek pewnie za kilka dni bedzie jak dawniej... :-)

dziewczyny ja też już jestem, właściwie to zaglądam tu dość często tylko nie bardzo mam jak pisać bo mój mały szkrab został nocnym markiem i chodzi spać około 23 a i tak najczęściej ja zasypiam pierwsza, a w dzień jak tylko coś chcę napisać to ona od razu też, więc tylko czytam sobie cichutko, a młoda siedzi na kolanach i ogląda bajkę:-D:-)
no ale Pati przywołała mnie do porządku, więc się melduję :-D:-p

ja jeszcze troche i tez zasiade ,góry prania i prasowania po tych wakacjach troche porzadków i tak zleciał prawie tydzien a ja nie miałam chwili zeby siasc do komputera:-)

reklama
Kasia dzięki za przekazanie info :)
dopiero dzis udało sie uruchomic neta a jutro wyjazd ( a w sumie juz dzis) takze widzicie ze nadrabiam bo czeka mnie znów 12 dni bez neta!!!! nie wiem jak przezyje
dwa pokoje wyremontowane, meble nowe w dużym (skręcane 3 dni:) ale chwalić się bedę dopiero jak z kartonów wyjdziemy bo na razie burdel na maksa!!! spadam, bo rano pobudka - bede tesknic, moze jakas kawiarenke wyczaje :) no i jak by co - to ja zaprawszam do Jantara - jestem pod telefonem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry