reklama

Nieobecnosci...

reklama
Dzięki dziewczyny. Zaczęłam wczoraj brać tabletki, jak na razie okropnie mi się kręci w głowie i jestem strasznie słaba. No ale zobaczymy, może jakoś damy radę :-)

Kasiu super ze tak sie potoczyło, mam nadzieje tez ze bóle szybko przejda, ja mam na migreny jakis syrop ziołowy, sprawdze w domu nazwe, w kazdym razie pije dziennie jedna łyzeczke i pfu migren na razie nie mam, a miewałam takie ze nie mogłam podniesc głowy i za kazdym razem ladowałam na pogotowiu

Chciałabym aby u mnie tez taki taki poniedziałkowy cud sie zdarzył...

Fredko czekamy na dalsze zdjęcia;-)

O prosze normalnie tloczno sie tu zrobilo :-D Ciesze sie bardzo ze i Dorcia zaglada-faktycznie solidna ta Twoja firma ;-) A co do urlopu to ja sie nie wykrecilam kochana...Bo gdyby to ode mnie zalezalo to ja siedzialabym juz od czerwca w Polsce i z kazdym z osobna spotykalabym sie :-)

Sumka moze sie uda :-) bardzo bym chciala :)
Nie chce zawracac glowy Kasi wiec moze kazda z nas jak bedziue miala jakis wyjazd napisze na zastrzezonym gdzie obecnie jest i na ile ...mozna wtedy spr.i wrazie co dobic :-)

Mamootku brakowala tu Was :-)

Fredka kobieto jak Ty te nogi stawiasz :-D Oby szybko Ci przeszlo... :tak:

A ja juz sie ciesze na wizyte mojego brata z jego dziewczyna :-) no a potem wreszcie ja udezam do Polski :-)

Wczasowiczki witajcie!!!
Na zastrzezonym w odpowiednim wątku prosze napisać kto jest od kiedy do kiedy i gdzie i co nieco sie przygotuje ;-) Oczywiście mówie o wczasowych wojażach:tak:

Hmmmm...Niestety tej dzialeczki miec nie bedziemy:-( Coz trzeba przyznac ze wydatek jest duzy... Adam woli w co innego zainwestowac... Z jednej strony rozumiem go...bo za ta kase mozna miec duzo roznych innych rzeczy.... A on z tych kombinatorow i lubi ciagle cos robic i obracac kasa...Wiec taki wydatek wyczyscilby nam solidnie konto....a ze milionoe na nim nie mamy wiec na czarna godzine trz6eba miec cos odlozone tez...

Witam Was moje cioteczki :-)
oj długo długo mnie u Was nie było :-(
ANa wstepnie Kasu De jeszcze raz Wielkie gratulacjie z okazji urodzin ślicznej córeczki

Na moje usprawiedliwienie długggiej nieobecności powiem że umnie strasznie dużo zmian
Kupiliśmy z męzem mieszkanko - aż 4 pokoje ( obecnie mamy 2) więc załatwiania dużo. ponadto remont itp.
Mam nadzieję że uda nam się wprowadzić 1 sierpnia chociaż nie mam jeszcze nawet położonych płytek w łazience :-) ale plan przeprowadzki jest ambitny. Na szczeście udało nam się sprzedać aktualne mieszkanko bez żadnych problemów i max do 1 wrzesnia musimy sie wyptrowadzić :-)
Bardzo się cieszę bo mały wreszcie będzie miał swój pokoik a nie kątem w salonie :-)
ps. Ell - cudny ma Otylka pokoik :-)

Ponadto chodziłam na kurs księgowaości przez ostatnie 3 miesiące. Rycie niesamowite ale już w sobotę był ostatni egzamin i koniec :-)pochwalę się Wam że dostała z ustengo 6 , z pisemnego 5-.. :-0 ale ze mnie kujonka
Co do juniora to w wielkim skrócie: pieluszki pozbyłam się na początku czerwca, a od soboty zasypia juz bez smoka .. więcej na odpowiednich watkach :-)

Trochę teraz w robocie mam lużniej i mam nadzieję że uda mi się szybko nadrobić braki :-)

Ostatnia edycja:
no to dobre wiesci nam Fusik niesiesz- super, ze tak swietnie Wam sied układa!
Gratuluje wszelkich sukcesów!
cykaj foty i chwal sie mieszkankiem:tak:

Fusiku, kope lat! Ale fajnie, ze do nas wróciłaś:tak:
Gratuluję Danielkowi odpieluszkowania i odsmoczenia, a Wam zakupu wiekszego M.
Czy w jakims konkretnym celu robiłaś ten kurs?

reklama
Kasiu cel kursu to jedynie podniesienie kwalifikacji zawodowych ..poniewaz pracuje w banku po pedagogice czasami brakowało mi podstaw .. a pracuje na obsłudze małych firm to bilans i rachunki sa podstawowym dokumentem i niestety nie zawsze wiedziałam o co chodzi ..a z drugiej strony to kto wie jak się życie potoczy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry