reklama

Nieobecnosci...

reklama
Poza tym, ze oczywiscie szkoda, ze sie zaczyna brak czasu (sama to odczuwam na wlasnej skorze).... to wiecie co, mi sie podoba, ze my takie po calej Polsce (i nie tylko) :-D :-D :-D Jakis taki swiat sie maly zrobil, jak wchodze na BB i czytam, ze w Tarnowie cos tam, a w Zielonej Gorze cos tam, a w Elblagu cos tam, a w IRLANDII cos tam, a w BERLINIE to nawet muminki grasuja :-D :-D :-D

Nie, nie możemy się rozsypać. Ja też ostatnio co drugi dzień. Ale nie wyobrażam sobie tak wcale tu nie zaglądać. Co najwyżej jestem trochę bardziej niewyspana, bo siedzę po nocy - jak dziś. :-D Ale już dawno stwierdziłam, że szkoda czasu na spanie.:-)

Tak Heatherku, bo o tej porze to już tylko się gada głupoty - np. że na spanie szkoda czasu, hihihi... Przed chwilą małż do mnie powiedział: "Mamoocik chodź spać, bo jutro będziesz niewyspana". No i facet ma rację. No skąd on to wie.:-D:-D:-D

reklama
A ja z tych co przed 24 nie chodzą spać ;) ciekawe tylko czy moje małe słoneczko jutro rano to uszanuje...obawiam się że nie!!! no tyle że ja do pracy na 11.30 - nawet jak będę musiaął kicać od rana z Karolkiem to do 11.30 już jakąś kawkę sobie zapodam i dojdę do siebie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry