Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to moge spac spokojnie
I tak trzymac kobity!!!!
A ja chyba pierwszy raz bedac w domu nie mam czasu na bb..ale jak wiecie chrzciny w soboate,dzis wieczorem juz gosci z polski zawitaja wiec sprzatam,piore ,pucuje okna itp itd...Wlasnie zaraz lecimy na wielkie zakupy...Dzis nadrobie zanim wszyscy przyjada zaleglosci a wtedy do poniedzialku pewnie mnie nie bedzie...Ale jak wpadne to z filmamy i fotami no i moze jaki tort zostanie
Na szczescie mam juz kiece dla mlodej ,ale dla siebie nic nie znalazlam...Ale stwierdzilam ze chyba za bardzo sie przejmuje...Wyciagne cos tam z szafy starego i tez bedzie dobrze...Szczerze zygalam juz na te przymiarki w sklepach...I na wszystko krecilam nosem...Ale jak juz cos znalazlam to raczej tak na czerwiec lipiec sie nadawalo...
ahhhh babie to nie dogodzisz
hehe-zapierdzielam tu po tych watkach jak nienormalna...No bo wiecie zaraz goscie beda a ja musze wiedziec wszystko na bierzaco...Zreszta jak sie uda to moze i w wannie na laptopa wejde...Wiadomo-przy gosciach nie wypada
Pati baw sie dobrze, śliczna z ciebie dziewczyna więc w starej sukience też będzie ci do twarzy;-) zresztą to Noemi ma błyszczeć, to jej święto:-)
czekamy na zdjęcia, za tort podziękuje- jestem na diecie;-)