reklama

Nieobecnosci...

reklama
Ja też z Wami jeszcze dziś, bo jutro jedziemy na weekend do znajomych do Dobczyc. Ale będę miała czytania w poniedziałek!:szok: Postarajcie się dziewczyny, żeby było dużo:-D
Ania, miłego wypoczynku!

Sumka, pakuj rodzinę i zapraszamy w góry!! Tym bardziej, że wkrótce majowy weekend!! My jedziemy na tydzień koło Bystrzycy Kłodzkiej do leśniczówki pod Śnieżnikiem. Trochę pochodzimy po górach, troche pojeździmy konno, troszkę na quadach, a wieczorami balangi przy griliku. A Leśniczówka dostosowana do pobytu z dziećmi - wielka łąka, plac zabaw, super rodzinna atmosfera. A i na spacer i w górki można pójść :)
No i cena okazyjna, bo za nocleg w pokoju dwuosobowym z łazienką, telewizorem i 2 posiłkami dziennie płacimy 40zł/osobę. Ech, już nie mogę sie doczekać...

Ania, ale czadowy weekend majowy Wam się zapowiada! Zazdroszczę! Pewnie już nie ma miejsc... Właśnie, jak zdecydujemy się gdzieś jechać, to pewnie nie będzie już miejsc :( Dla nas musi być lokum, gdzie dodatkowo oprócz małych dzieci lubią również rozbrykane Labradory:laugh2:

Kasiu, nie wiem, czy są jeszcze miejsca, ale powinnaś pytać, bo zawsze może się udać. Ja tam w zeszłym roku rezerwowałam miejsce na 2 tygodnie przed długim weekendem i nie było problemów. I z psem też tam można jechać - na zeszłoroczna majówke byłam z moja amstafką i nie było żadnego problemu. Hasała po łące, zostawała sama w pokoju, jak jechaliśmy do Czech, właściciele ją dokarmaili. I oczywiście bez żadnych opłat. Ja sama się dziwiłam, że takie miejsca jeszcze istnieją. I dlatego tam wracam :) Niestety juz bez pieska :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry