Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ell my mieszkaliśmy w pokoju w takim domku przystosowanym do wynajmu pokojów- zresztą jak wiekszość domów tam, jak będziesz chciała namiar to mów - wyślę ci na priva.
No i ja już jestem. Byliśmy w weekend u znajomych i było super, no może oprócz nocki, kiedy to Mikołajek dawał koncert, że chyba cała wieś go słyszała W zastrzeżonych wrzucę kilka fotek.
Sumka, ale dziś nie 1 kwietnia! Ospa??? To Ty w takim razie młódka jesteś Na starość dostaje sie półpaśca;-) Szybkiego i mało swędzącego przebiego choroby Ci życzę!
No Sumak natura zafundowala Ci powrot do dziecinstwa:-) :-)
A tak serio to zdrowiej szybko i oby Kubiszonowi bylo to oszczedzone (no i Bartkowi jak jeszcze nie chorowal).
Może się zdażyć, że przez kilka dni mnie nie będzie - jeżeli zdecydujemy się na wyjazd na święta na Mazury. Wstępnie planujemy jazdę jutro po pracy, więc pewnie już nie zdążę tu zajrzeć - wiecie pakowanie i takie tam.
Pojawię się pewnie dopiero we wtorek - środę.
Więc tak na wszelki wypadek:
Kochane Kobitki!
Życzę Wam i Waszym Rodzinkom
spokoju, troszkę lenistwa i odrobiny wolnego czasu dla Was.
I żeby wszystkie maluszki rosły zdrowo.
Buziaki i uściski od Mamootów
(Monika, Marcin i Wojtek)