reklama

Nieobecnosci...

reklama
Mamoociku nasz kochany Tobie i calej Twojej rodzince rowniez wszystkiego najlepszego,smacznego jajka,weolych zabaw no i mokrego dyngusa...:-D
Odpoczywajcie a po powrocie prosimy relacje i duzoooo fotek i filmikow:-)

Mamootom slicznie dziekujemy i zyczymy takze wesolych Swiat Wielkanocnych, tradycyjnie juz smacznego swiatecznego sniadanka i mokrego lanego poniedzialku:-) A przy okazji takze duzo slonka na Mazurach i szerokiej, drogi:-) Wypoczywajcie spokojnie.

Mamoociki kochane, usciskajcie Mazurki od calej rodziny heatherkow - powiedzcie im, ze sie stesknilismy, i ze niedlugo je odwiedzimy :-D A Wam zyczymy slodkiego lenistwa, odpoczynku od zgielku Warszawy, pieknego pachnacego jeziorami powietrza, ciszy, spiewu ptakow i WIOSNY. A do tego radosci w Swieta, smacznego jajka, usmiechnietego zajaca, pysznosci na stole i ....takiego spedzenia czasu, jakie sobie we trojke wymarzyliscie :-D :-D :-D Wracajcie do nas szczesliwie!

Mamoociki życzę wam radosnych świąt , pięknej pogody, smacznego jajka, i takie tam...;-) wracajcie wypoczęci i z całą masą pięknych zdjęć i wspomnień.:tak::-D

Och mam nadzieję, że zdążyłam...

Mamoociki Nasze Kochane, zdrowych, słonecznych, ciepłych i radosnych Świąt Wam życzymy. Wypocznijcie, naładujcie baterie i szybko do nas wracajcie! - Kasia z Mikołajkiem

A my w takim razie pożyczymy tu wszystkim ciotkom, dzieciaczkom i rodzinkom z BB (załącznik z życzonkami w pdf) Dajcie znać czy sie otwiera bo przewiduję że mogą być problemy :(

reklama
Baska dziekujemy i nawzajem:-)

Mnie zalacznik sie otwiera nie wiem czemu ale jako osobny dokument i widze wprawdzie zdjecie ale tekst to kwadraciki i prostokaty (no ale ja funkcjonuje na angielskiej czcionce;-).

A przy okazji wszystkim ciotkom zyczymy Wesolych i spokojnych Swiat Wielkanocnych. Odpoczywajcie, leniu****cie, cieszcie sie czasem z rodzina a potem pelne nowych sil wracajcie na bb:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry