reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

Asiu- tzrymamy kciukaski- na pewno sie uda- egzaminy zdasz na 5!! My z Klaudią mocno w to wierzymy i trzymamy za Ciebie kciuki!!!

Lilith- kupe lat- qrcze- musze gdzieś Cię dorwac..zaraz skoczę do Was majówek:)-

Basiu
- bedzie dobrze- a jak wrócisz Karolek z ut.ęsknieniem rzuci sie na szykę wycałuje:) i opowie (po swójemu:)- jak było wesolo z babcią:tak:

i ja przepraszam, ze ostatnio rzadziej jestem - ale staram sie jak moge tylko, by do Was choć na chwilke wpaść..cieżko tylko nadrobić zaległosci...oj skonczyły sie czasu kiedy beztrosko mogłam sobie tu leniuchować:confused:..no, ale w Uk wiele sie zmieni :-D..wszystko pojdzie do prracy..a ja sama na bb:)..no chyba, ze moje Słońce będzie takie niegrzeczne jak dzisiejszej nocy- musiałam ja cały czas mieć przy sobei- cycuś w buzi i głaskanko po pleckach:)- inaczej - beczała- nie wiem co dzis w nią wstąpiło,...:eek:- pieszczocha ta moja:)

reklama
Basiu nie martw się. Z doświadczenia wiem że najbardziej rozłąkę znoszą właśnie mamy, a maluchy w tym czasie bawią się przednio :-)
Gorzej jak twój biuścik wytrzyma rozłąkę, bo ja jak zdawałam egzaminy na studiach i nie było mnie w domu coś właśnie koło tylu godzin, to pod wieczór na samą myśl o Bartusiu zalewałam się mlekiem. Więc radzę wziąść zapas wkładek nawet jak już nie używasz :-)

Dziękuję za wsparcie, używam wkładek ale dobrze Sumka że mi przypomniałaś o wkładkach bo ja mysle nawet laktator w razie czego wziąć, żeby tam coś odciągąć jak się za dużo zrobi ale o wkładkach na zmianę pewnie bym zapomniałą :)

Basia, mocno trzymamy kciuki!!!
A od kilku dni Mikołaj tak bardzo się cieszy jak wracam z pracy, że aż mi się serce ściska z radości :-) Chyba jakby mógł, to rzuciłby mi sie na szyję ;-)

No to jestem, oczywiście nie było źle :) piersi troche pobolewały ale dwa razy im troche ulżyłam laktatorem a jak wróciłam (udało mi sie o 18) to moje dziecko tak mocno spało że nawet nie mogłam go dobudzić żeby się cieszył :( przystawiłam go i jadlł przez sen i dopiero stopniowo się obudził a teraz zasnąć nie może tylko w łóżeczku broi :) dzień mu się trochę rozprogramował bo się obudził o 6 jak wychodziliśmy i potem już cały dzień poprzestawiane drzemki ...Czasem też się tak cieszy jak wracam z pracy - aż na głos :) chociaż często trafiam jak akurat śpi
Dziękujemy za kciuki :)

Moje kochane...
U nas plany sie zmienily i juz jutro jade do Polski...Heh...jak dla mnie radocha ale moj skarb niezabardzo sie cieszy ze jego dwie kobiety Go zostawiaja na tak dlugo...No fakt-ja tez bede tesknic ale bede miala tez moja niunie przy sobie ,cala rodzinke i cala bande znajomych za ktorymi tez sie stesknilam...Heh-znowu wroce do "starych czasow"-pewnie jakas impreze bedzie gdzie pojde zakrecic dupcia...:tak: ;-) :-) wieczory przy winku i wyglupach...Ahhh jak ja juz za tym tesknilam...:tak:

Pewnie teraz bede dosc zadko na bb,ale obiecuje wpadac co jakis czas i zobaczyc co u WAs i Waszych kochanych szkrabow-a i pewnie i moja malpke wkleje...No napewno-bo pochwalimy sie kolczykami...:tak: :-) ...Chcemy tatusiowi zrobic niespodzianke i jak przyjedzie do nas na swieta zobaczy swojego niuniusia w blyskotkach..heheheh

Zapasy jedzenia,mleczka,chusteczek i pampersow juz stoja zapakowane,teraz tylko spakowac ciuchy ,zabawki i mozna jechac...:-)

Ale jeszcze jutro napewno tu zajze przed wyjazdem...:tak:

Patrycja w takim razie życzymy Ci tego wszystkiego za czym sie tak tęskniłaś! Baw sie świetnie i odwiedzaj nas jak tylko będziesz mogła!

reklama
Do góry