• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecnosci...

reklama
Witajcie moje kochane...u nas leci calkiem milo...co chwile jakaś gościna...Własnie nasz tato pojechal spowrotem do Berlina i terz zostalysmy same...Juz tesknie:-(

Jestem w szoku ile na bb sie pozmienialo,ile watkow i ile mam czytania- czasu jak narazie malo...Ale dam sobie raz chwile i nadrobie...Pozdrawiam Was...I przesylam dla wszystkich czerwcowych maluszkow slodziaste buziaczki...

A my bylismy na weekend u teściów i ja miałam zajęcia i egzamin i chociaż miałam nadzieję usiąść u nich do kompa choć na chwilę to się nie udało!!! Więc teraz mam sporo do nadrobienia

reklama
Nie było mnie przez cały weekend na forum, bo w czwartek padła nam płyta główna w kompie:-( (2 razy przez przypadek odłączyliśmy kabel od włączonego aparatu w czasie ściągania zdjęć!) Mam nadzieję, że dzis sprzęt będzie już sprawny.
Niestety zauważliśmy z mężem, że jesteśmy uzależnieni od komputera...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry