Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Patrycja, w takim razie życzymy dobrej zabawy, i aby czas bez Waszego mężczyzny upływał tak szybko i miło, żebyście nie miały czasu się za bardzo stęsknić :-)
Dzieki dziewczyny...Tu zawsze mozna liczyc na dobre slowo...Oczywiscie bede wpadala-moze nie tak czesto ale postaram sie zawsze skrobnac jakies slowko...
Witajcie moje kochane...u nas leci calkiem milo...co chwile jakaś gościna...Własnie nasz tato pojechal spowrotem do Berlina i terz zostalysmy same...Juz tesknie:-(
Jestem w szoku ile na bb sie pozmienialo,ile watkow i ile mam czytania- czasu jak narazie malo...Ale dam sobie raz chwile i nadrobie...Pozdrawiam Was...I przesylam dla wszystkich czerwcowych maluszkow slodziaste buziaczki...
A my bylismy na weekend u teściów i ja miałam zajęcia i egzamin i chociaż miałam nadzieję usiąść u nich do kompa choć na chwilę to się nie udało!!! Więc teraz mam sporo do nadrobienia
Nie było mnie przez cały weekend na forum, bo w czwartek padła nam płyta główna w kompie:-( (2 razy przez przypadek odłączyliśmy kabel od włączonego aparatu w czasie ściągania zdjęć!) Mam nadzieję, że dzis sprzęt będzie już sprawny.
Niestety zauważliśmy z mężem, że jesteśmy uzależnieni od komputera...