reklama

Nieobecnosci...

Stokrotki szkoda, ze wychodzi na to, ze sprawa jest nieco powazniejsza niz przypuszczalas. Fakt, ze dobrze, ze sama sie tym zainteresowalas bo jestescie eraz na dobrej drodze i mam nadzieje, ze wizyta w listopadzie bedzie owocna. W kazdym badz razie mocno trzymam kciuki i przesylam pozdrowienka i calusy dla naszej kochanej Zofki:-)
No i wpadajcie kiedy mozecie.

reklama
Stokrotki jestes Wielka- Najlesza --- jak sie okazało lepsza od niejednego lekarza!!!- Super mama i przy takim Twoim samozaparciu..trosce o Zosienkę, na pewno sie wszystko uda!!!Trzymam kciuki za powodzenie!!i ściskam piekną Zosienke:tak:

Dziekuje dziewczyny :-), troszke nerwy mi pusiły i zaczynam my,sleć pozytywnie ....... Zrobimy wszystko aby Zosieńce pomóc !!!!! Jeszcze będzie miała uszko jak ta lala :-);-)

Kochane, probuje nadrobic zaleglosci, ale oczywiscie to niemozliwe.... Szkoda, bo widze, ze duuuzo sie tu u Was dzieje.
U nas jakos brak czasu na wszystko. Szkoda, bo chcialoby sie na wszystko znalezc chwile -a tu nic z tego. Dlatego ciagle nas nie ma BB.... Teskni nam sie za Wami!
Mateusz szaleje jak pijany zajac, probuje gadac, biega jak stary, zaczyna dyskutowac i miec wlasne zdanie, i w ogole jakos tak nam wydoroslal....
Mam nadzieje, ze co jakis czas chociaz uda mi sie tu zajrzec, bo brakuje mi tych wieczornych pogaduszek.
Sciskam tymczasem wszystkie Cioteczki i kochane Maluchy. Trzymajcie sie cieplutko!!!

Heatherku, a właśnie przed chwilą o Tobie i Matisiu myślałam. Musimy znów "uskutecznić" jakiś wspólny spacer.:-):tak:

Mamoocik, koniecznie! Tylko, ze wlasnie wieczorem Mateusz zlapal gluta do pasa :-(Jeszcze w kapieli wszystko bylo oki, a godzine pozniej zaczal plakac, bo nie mial czym oddychac :-(Zobacze jutro, co sie bedzie dzialo.... mam nadzieje, ze to chwilowe....

reklama
Heatherek - ciesze sie, ze o nas nie zapomniałas..Koniecznie zagladaj czesniej, jak tylko Matisek, obowiazki pozwolą..Coraz mniej nas tu zaglada..:sorry2:
Znajdziesz chwilke koniecznie pokaz nam słodziaska..Tesknimy!!!
Matisku - duzo zdrówka życzymy..a katar feee poszedł precz!:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry