reklama

Nieobecnosci...

Witajcie Cioteczki :-). Na wstępie buziaki ciepluche dla waszych szkrabów :-) od Zosieńki i odemnie . Strasznie tesknie za wami ale naprawde oststnio jakoś nie mam czasu . Przesiaduje całe wieczory przed kompem to fakt ale zaczełam szukać lekarza / kliniki w celu usuniecia naczyniaka u Zośki . Pochłania mi to całe wieczory , szukam , czytam, oglądam , wysyłam mejle ......... Tak pozatym to u nas wszystko dobrze . Zośka rośnie , rozrabia :-);-)....... Mam nadzieje że się jakoś uporam z wszystkim i będe na forum częściej . Otulam ciepłymi myslami .

P.S. Pati dziekuje za pamięć :-)

reklama
Miło Was Widziec Stokrotki!!udanego Polowania Na Dobrego Lekarza!!! Zagladaj Do Nas Jak Najczesciej!!bo I Cicho Ostatnio Tu U Nas..i My Tesknimy Za Zosią!!!prosze Czesciej Nam Ją Pokazywac!!!

Ja tak na szybciutko znalazłam świetnego lekarza , ale niesty okazało się ze to nie naczyniak tylko malformacja tetniczo-żylna ............ Nie jest to łatwe do leczenia i nie ma jednej metody tylko trzeba próbować różnych środków i to też nie koniecznie musi dac jakiś rezultat ........ Powiem wam że podłamałam się , mam niesamowity metlik w głowie . I jestem wściekła że lekarze u których byłam tak olewczo mnie potraktowali , nie zrobili kompletnie nic , nawet nie potrafili tego dobrze zdjagnozować i pewnie jak głupia bym czekała tak jak zalecali mi ale coś mnie tekneło i zaczełam szukać , dowiadywać się .......... W listopadzie jedziemy do Polski na szczegółowe badania ( USG Dopllerowsie, rezonans magnetyczny , badanie naczyniowe ) do naszego lekarza - anioła no i zobaczymy co i jak ..................
Dziekuje za powietanie dziewczyny :-)

Stokrotki, ale numer... Super, że coś CIę pikło, zadziałałaś - jesteś SuperMamą. Diagnoza jest bardzo ważna:tak:Trzymamy nieustająco kciuki za powodzenie wyleczenia!

reklama
Stokrotki nie łam się. Jesteś bardzo silną kobietą i napradwę super mama. Lekarze niestety dość często źle diagnozują. Ważne ze już wszystko wiesz i zaczynasz działać. Trzymamy kciuki i ściskamy Was mocno:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry