Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najwygodniej dziecko myć samemu, łatwiej przewracać na brzuszek i plecki
przydało się kiedy jeszcze sam dobrze nie siedział, uwielbiał kąpiele i przynajmniej się nie przewracał

.Musze pomyslec co mialam z malym ,a sie raczej nie sprawdzilo,dla mnie niewygodna byla wanienka z wkladka,myjka zakladana na reke.Deskorolka do wózka MAMA BOARD jak LASCAL (713490431) - Aukcje internetowe Allegro
Deskorolka do wózka;-)
Ja to bym chciała,żeby wypowiedziały się doświadczone mamusie-co okazało się zbędne choć wydawało się niezbędne;-)
Deskorolka do wózka MAMA BOARD jak LASCAL (713490431) - Aukcje internetowe Allegro
Deskorolka do wózka;-)
Ja to bym chciała,żeby wypowiedziały się doświadczone mamusie-co okazało się zbędne choć wydawało się niezbędne;-)
ojjj tą wanne polecala mi nie jedna młoda mamusia ! Jest super ! Dziecko nie wyslizguje sieAlbo to: Wanienka Onda + stojak od firmy OK Baby +Gratisy!! (705713995) - Aukcje internetowe Allegro
Skoro mozna fajną wannicę do 50 zeta zakupić![]()
Ja na pewno taka zakupie
:-)

Podbijam : )
Coś ktoś znalazł z bubli ?ja muszę sobie przypomnieć bo wiem, że coś poskupywałam
U Nas niepotrzebnym bublem na bank był przewijak, służył mi tylko jako stojak na prawnie do prasowania![]()
dla mnie to tez bubel
z corka nie mialam,teraz kupilam i zalowalam ale na szczescie juz sprzedalam;-)
Luuuzna ja widzialam jedank ze u was byla to niezla zabawka do tarmoszenia