Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he he nie dajemy rade tylko ja bym bez niego rady nie dała ! dla mnie to tak samo potrzebna rzecz jak wózekWłaśnie zastanawiałam się, co do przewijaka. U nas zupełnie się nie sprawdził jak i u moich najbliższych koleżanek. Z Waszych postów wynika, że dajecie na nim radę. Z rzeczy, które ja kupiłam to właśnie jako bubel to przewijak był na pierwszym miejscu.
Pozdrawiam!

dla mnie przewijak to swieta rzecz tylko ze malu mi juz z niego wyrasta!!!! i co ja teraz biedulka zrobie?!he he nie dajemy rade tylko ja bym bez niego rady nie dała ! dla mnie to tak samo potrzebna rzecz jak wózek![]()
dla mnie przewijak to swieta rzecz tylko ze malu mi juz z niego wyrasta!!!! i co ja teraz biedulka zrobie?!

U mnie nie wyobrażam sobie bez stojaka do wanienkiJa teraz bubli nie mam bo wiem co mi się kiedyś sprawdziło;-) więc każdy zakup przemyślany był i dlatego też podgrzewacza nie kupowałam, miałam przy Antku i sprzedałam, wole w mikrofali podgrzać, szybko, dokładnie wymieszam i z głowy;-)
No i faktycznie dużo zależy od nas, od naszych przyzwyczajeń;-)
AAA przepraszam mam jeden bubel
Stojak do wanienki do kąpieli, beznadzieja, w końcu go do piwnicy wyniosłam;-)
A podgrzewacz też mi się sprawdza, szczególnie w nocy
Każda matka lubi co innego. Tak samo z ubrankami, jedna woli body inna koszulki
Ja chyba nie mam takich rzeczy których bym choć parę razy nie użyła. No może butelki, ale to było poszukiwanie najlepszej i zostałam przy Dr Brown