reklama
luuuzna
Mama Alanka
ja nie posiadam stojaka ale w lazience na podlodze wanienke klade...i daje rade.. nauczylam sie tak i juz tak zostalo![]()
a ja na pralce
bardzo wygodnie 
W
wika_20
Gość
My w pokoju ale maly cos wiecej wody rozchlapuje wiec bedzie trzeba wanienke do wanny i tak kapac troche wtedy bedzie trzeba sie schylic ale co zrobic stoiak sie w lazience 1,50 m na 1.60 m niezmiensci

Mama Stacha
&Franka&Janka
A ja myślałam, że bublem będzie pianka do wanienki, nie korzystaliśmy z niej wcale, ale teraz gdy przenieśliśmy Franka do brodzika to pianka się sprawdza, kładziemy go i jest luz, ręce wolne, a jak się kręci to mu utrudnia.
Bublem okazała się chusta bebe lulu mała nie lubi być noszona w ten sposób woli zwykłe nosidło chicco w ,któreym wszystko widzi.Stelaż do wanienki akurat mam i korzystam ,bo kąpiemy w pokoju.w Łazience jest tak ciasno ,że raczej cięzko by było.Nie mam za to przewijaka przewijam na podkładach do przewijania albo pieluszcze na łóżku.
a ja na pralcebardzo wygodnie
![]()
u mnie sie nie da bo mam to pralke malutenka co wsad jest od góry no i stoi przy scianie tak w rogu nie ma gdzie wanienki ustawic.. ale za to zawsze na pralce mloda klade hehe.. tzn na pralce zawsze gruby recznik rozkladam i na tym recziczek jej i po kapieli ja tam wkladam i otulam tym reczniiem
sylwik1987
Filipek
ja tak kąpie małego od urdzenia- wanienka do wanny i dawajMy w pokoju ale maly cos wiecej wody rozchlapuje wiec bedzie trzeba wanienke do wanny i tak kapac troche wtedy bedzie trzeba sie schylic ale co zrobic stoiak sie w lazience 1,50 m na 1.60 m niezmiensci![]()
Purchawka
Mama Lolka :-)
A my od prawie 3 miesiecy już w dużej wannie małego kąpiemy
Technikę ma tak już opanowaną, że niedługo będzie kraulem trenował normalnie :d Ostatnio pływa namiętnie po wannie łapiąc zabawki
Do tego zafascynowało go wyciąganie zatyczki za sznureczek :-)
Tak więc u nas wanienka i stelaż praktycznie nieużywane leżą od dawna na strychu
Ale tak ogólnie to wszystko się bardzo przydało, matę uwielbia (mamy tropikalną wyspę tiny love), świetne sa te zabawki wpinane po bokach, Lolek śmiga po macie juz w konkretnym tempie, więc ta mata sprawdziła się na 6 z plusem.
Najmniej jestem zadowolona z chust, miałam bebelulu i normalną wiązaną, żadna nie zdała egzaminu na dłużej niż 2-3 minuty. Cała reszta wyprawkowych zakupów była w 100% trafna :-)
Tak więc u nas wanienka i stelaż praktycznie nieużywane leżą od dawna na strychu
Ale tak ogólnie to wszystko się bardzo przydało, matę uwielbia (mamy tropikalną wyspę tiny love), świetne sa te zabawki wpinane po bokach, Lolek śmiga po macie juz w konkretnym tempie, więc ta mata sprawdziła się na 6 z plusem.
Najmniej jestem zadowolona z chust, miałam bebelulu i normalną wiązaną, żadna nie zdała egzaminu na dłużej niż 2-3 minuty. Cała reszta wyprawkowych zakupów była w 100% trafna :-)
Bublem okazała się chusta bebe lulu mała nie lubi być noszona w ten sposób woli zwykłe nosidło chicco w ,któreym wszystko widzi.Stelaż do wanienki akurat mam i korzystam ,bo kąpiemy w pokoju.w Łazience jest tak ciasno ,że raczej cięzko by było.Nie mam za to przewijaka przewijam na podkładach do przewijania albo pieluszcze na łóżku.
Teraz ta chusta powinna się sprawdzić
ja wkłądam Piotra i noszę go siedzącego na biodrze a chusta go podtrzymuje
rewelacja, szybko wkładasz dziecko, masz wolne ręce i przestrzeń z przodu:-) Spróbuj.ja tak nosze w chuście hamalu ale w lulu tez można;-)
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
U mnie chusta też się nie sprawdziła..ale to pewnie też dlatego że ja nie mam kiedy w niej małego nosić! Jak już musimy zabrać go na zakupy to łatwiej mi wsadzić go do zwykłego nosidełka niż wiązać chustę! A w domu nigdy go nie noszę..jak nie leży w bujaczku to leży na macie lub na kocy i mam spokójwięc nie będę go uczyła noszenia;-)
Podziel się: