Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czemu niby biochema? Ważnu przyrost a nie początkowa wartość. U mnie 1 beta była 18.7 i synek ma 10 miesiecy. Przyrosty byly super. Po prostu bardzo wczesnie wylapana ciazaHej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?
Też miałam bardzo niską betę dwa dni przed miesiączką na poziomie ok. 19. A dziś słyszałam serduszko na USGHej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?
Zrób przyrost, moja beta wynosiła ~47 a dziś jestem w 29+6tcHej dziewczyny, jestem w 24dc, zazwyczaj cykle 28dniowe, dzisiaj wyszły dwa pozytywne testy ciążowe, każdy innej firmy, wedlug własnych obserwacji jestem około 12po owulacji, zrobiłam betę wyszła 37, wylapalam biochema? Zrobić przyrost czy czekać na okres?