Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tydzień 5/6 . Cykle mam od 32 dni do 40. Lekarz we wt...Który to byłby tydzień? Kiedy lekarz?
Czy takie przyrosty źle wróża ? Poprzednia ciąża poronienie rok temu ...Który to byłby tydzień? Kiedy lekarz?
Nic nie boli ani nic. Ale tak wszędzie pisze zw musi być 66procent. A ja ostatnimi dniami mały przyrost. Od tamtego tygodnia pod koniec lekarz przepisał od razu Duphaston że względu na poprzednie poronienie. Ale czy naprawdę taka mało rosnąca beta nie przekreśla nic ?Nie koniecznie. Ja bym sobie głowy nie zaprzątała i poczekala na wizytę. Różne tu historie były . Dziewczyny miały nawet spadki a ciążę rozwijały się ok. Jeżeli nie masz żadnych złych objawów to spokojnie poczekaj na wizytę.
A nie pisała Pani na innym temacie na forum że 400? Tak mi się wydaje że czytałam.Nie koniecznie musi być źle, ja miałam podobnie ,tylko w 4 tc ,1 wynik 250 A po 48 h 360 , ciąża zdrowa ,urodziłam po terminie duza corke
Nie nieA nie pisała Pani na innym temacie na forum że 400? Tak mi się wydaje że czytałam.no i zglupieje do wtorku .
![]()
A czy później jeszcze była badana beta ? I lekarz coś mówił o takim przyroscie? Na każdym forum jak czytam jak są niskie to źle się kończy...Nie nie