reklama
HEj ja mam ten i nic nie zalewa sam nawet wyjmuje wkładkę i wylewa zawartośćWitajcie. Polećcie jakiś duży nocnik z wysokim przodem. Obecnie mam najzwyklejszy z pepco i syn ciągle zalewa podłogę, ponieważ przód za mało zasłania.
Załączniki
N
Natuś_ka
Gość
Nocnika nie doradze ale moj syn na przyklad odrazu siadal na ubikacji i za kazdym razem przypominalam ze musi trzymac siusiorka w doł, z czasem sam zapamietal, w przeciwnym razie to lecialo by pod sufit
szybko tez przeszedl na siusianie na stojąco i tu rowniez musial zawsze pamietac o przytrzymaniu w dół.
ZielonaMamma
Fanka BB :)
Też mam taki. Z Ikei. Najpierw też kupiłam zwykły, w Smyku i synek zalewał podłogę. A teraz nie mamy takiego problemu. I dużo łatwiej czyścić.HEj ja mam ten i nic nie zalewa sam nawet wyjmuje wkładkę i wylewa zawartość
Elencza
Mogę wiedzieć, jak to zrobiłaś??Nocnika nie doradze ale moj syn na przyklad odrazu siadal na ubikacji i za kazdym razem przypominalam ze musi trzymac siusiorka w doł, z czasem sam zapamietal, w przeciwnym razie to lecialo by pod sufitszybko tez przeszedl na siusianie na stojąco i tu rowniez musial zawsze pamietac o przytrzymaniu w dół.
Mój syn jest straszliwym tchorzem, wszystkiego się boi.. Na toaletę za chiny nie chce.. Jak już usiądzie to i tak się nie załatwi, szybko chce uciekać, przerażony.. A o sikaniu na stojąco marzę.. Na spacerze szczegolnie w teraz, jest zabawa.. Bo muszę go rozebrać i podnieść do góry pod pachami i za nogi.. Masakra..
My mamy taki najzwykleszy z auchan dla chlopca- była opca dla dziewczynki i chlopca, nie jest wybitnie wysoki, ale ogarnia,ze musi siąść przy oparciu..
N
Natuś_ka
Gość
Chyba trafil mi sie poprostu łatwy egzemplarz w tych sprawach bo nie przypominam sobie problemow. Poprostu z pieluchy nie przeszedl na nocnik tylko odrazu ubikacja. Dobrą opcją podobno jest nakladka choc u nas nie bylo potrzeby, poprostu sadzalam, siadalam na przeciwko na bidecieMogę wiedzieć, jak to zrobiłaś??
Mój syn jest straszliwym tchorzem, wszystkiego się boi.. Na toaletę za chiny nie chce.. Jak już usiądzie to i tak się nie załatwi, szybko chce uciekać, przerażony.. A o sikaniu na stojąco marzę.. Na spacerze szczegolnie w teraz, jest zabawa.. Bo muszę go rozebrać i podnieść do góry pod pachami i za nogi.. Masakra..
My mamy taki najzwykleszy z auchan dla chlopca- była opca dla dziewczynki i chlopca, nie jest wybitnie wysoki, ale ogarnia,ze musi siąść przy oparciu..

reklama
Elencza
Zazdroszczę.. My mamy nawet taka deskę, z przyczepiona mniejsza, dla dziecka, bo myślałam, że nakładki się boi, bo niestabilna..Chyba trafil mi sie poprostu łatwy egzemplarz w tych sprawach bo nie przypominam sobie problemow. Poprostu z pieluchy nie przeszedl na nocnik tylko odrazu ubikacja. Dobrą opcją podobno jest nakladka choc u nas nie bylo potrzeby, poprostu sadzalam, siadalam na przeciwko na bideciei trzymalam za rączki a wczesniej zawsze sobie poprawial pisiorka w dol zeby nie wystawal
z sikaniem szybko przestawil sie na stojąco, podpatrzyl jak robi tata i poprostu tez tak chcial, uczylam ze musi sterowac i celowac zawsze do wody. Na dworze tez nie trudno bo podlewanie drzewka i kwiatkow sprawialo radoche
![]()
Na spacerach sikać lubi, jak piesek, ale jak tylko probujemy na stojąco to natychmiast jest blokada..:/
Podziel się: