reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nocnik

reklama
Te nakładki sa fajne ale raczej dla starszych dzieci, na razie spróbuję z nocnikiem, jak nie przypasuje Laurze to poczekam i zacznę później na tą deske ja sadzać.

:-D:-D:-D he he kupiłam wreszcie nocnik, kaczuszek nie było więc wzięłam jaki był - z Misiem. Teraz tylko czekam aż się Milusiński zbudzi, ciekawe czy będzie wiedział co ma zrobić :nerd:

Paolka to twoja Jasminka jest chyba rekordzistka nocnikową. Gratki!

Szopka to szczęście miałaś, bo z misiem jest lepszy niż z kaczuszką :-D my też z misiem mamy :tak:

Tak was czytam i sie zastanawiam czy to oby na pewno watek o 9 miesiecznych dzieciach:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

GRATKI oczywista :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzięujemy za gratulacje, ale to żaden wielki wyczyn mojego syna, ponieważ, po pierwsze Staś robi 4 qpsony dziennie, więc nie trudno uchwycić jeden do nocnika:-D i po drugie uwielbia siedzieć bez pieluchy - obojętnie gdzie:tak:

My mamy tez nocnik od piatku. Franek codziennie rano robi do niego siusiu, a czasami w dzień rónież. Ja kupiłam taki, pomimo melodyjek, które mozna wyłączyć, jest to tron, godny królewicza. Franek uwielbia na nim siedzieć :-D FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY +GRATIS!! (317743041) - Aukcje internetowe Allegro

Fajny nocniczek, ale jakbym kupiła Stasiowi taki tron, to obawiam się, że - przy całej jego sympatii do siedzenie na nocniku - Staś by na nim chyba nawet spał:-D (taki byłby nim zachwycony;-))

reklama
Do góry