• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nocnik

• Starter tematu Starter tematu efilo
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No cóż my rok walczyliśmy z waleniem w majtki :baffled: siusiu pięknie na nocnik, a reszta w majtki (nie zakładaliśmy pieluchy), no ale od dwóch miesięcy problem z głowy :-)
Nawet nocnik odstawiłam i Maks korzysta tylko z podkładki :tak:

reklama
Gratki dla Madzi i Maksia:tak::tak::tak:
Wiecie laski ja sie czesto budze w nocy na picie.Wiec przy nocnym odpieluchowaniu na poczatku wysadzalam Amelke na spiocha kolo 3-4 i ladnie robila siusiu do nocnika.Potem kilka razy sama w nocy zawolala,a potem zaczela wytrzymywac do rana.Nie wiem czy to dobra metoda ale w naszym przypadku bardzo szybka i skuteczna;-)

Siusikowych dziwadeł Maksa ciąg dalszy. Dziś zaliczył sikanie do spychacza i tu, uwaga, uwaga, mam progres zsikał się na trawę. Tylko, że przełożył interes przez sztachetki w płocie i się zsikał sąsiadom do ogródka :rofl2:
Co do nocnego treningu, to mam mocne postanowienie na czerwiec. Zobaczymy jak się uda.

Ostatnia edycja:
Blanes no to sasiadom pewnie dobrze warzywka wzejda :-D
i nie czekaj bo po co ? dawaj od razu...im szybciej tym lepiej :) powodzenia kochana :)
Ps.ciagle mamTwoje ocze przed oczami :) masz taki inne :):):):):)

reklama
gratulacje :) i nie zrazaj sie jak bedzie wpadka... najwazniejsze to nie dawac juz przed snem picia...no lyka czy dwa to okay...ale zeby dziecko nie opijalo sie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry