reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowanie

reklama
Witam !
Widzę że nie tylko Ja borykam się z nauką siusiania:)Mój synek ma 2 lata i 2 miesiące i nadal chodzi w pampersie.Oczywiście sadzam go na nocnik w ciągu dnia i są rezultaty bo robi siusiu,lecz problem jest z wołaniem.Gdy zostawiam go w majteczkach to niestety ale leje w gacie i woła po fakcie.Na noc zakładam pampersa ponieważ nie jest jeszcze gotowy na spanie w majteczkach.Natomiast gdy wychodzimy do miasta to również idzie w pampersie,w domu staram się aby chodził bez lecz gdy ja nie zadbam aby posadzić go na nocnik to niestety kończy się to mokrymi ciuszkami:)

Agnieszka my mamy troszkę łatwiej, bo na ogół Emilka ładnie korzysta z nocnika. Tylko na noc ma zakładanego pampersa, dzienne drzemki i krótkie wyjścia już tylko w majtasach. trochę to trwało zanim się nauczyła, ale cierpliwość popłaca. Owszem, zdarzają się jeszcze wpadki, wczoraj pojechaliśmy na zakupy i zwaliła się do majtek :baffled:

heheh no zdarza się:)

Ja mam nadzieję że nie długo też będę mogła pochwalić się postępami mojego synka:)
Na noc też zakładamy pampersa a w dzień to różnie czasami chodzi bez majteczek a czasami w pampersie,często sadzam go na nocnik lecz nie zawsze zrobi.

Uwaga uwaga - oświadczam wszem i wobec że u nas pamperki to rzecz przeszła. dziś noc przespana bez pamperka i ... sucho! :-)
Czyli koniec, nie zakładamy już wcale.

Uwaga uwaga - oświadczam wszem i wobec że u nas pamperki to rzecz przeszła. dziś noc przespana bez pamperka i ... sucho! :-)
Czyli koniec, nie zakładamy już wcale.

Oj zazdroszcze.Mój smyk w dzień pieluch nie nosi,ale nocki jeszcze nie do ogarnięcia.Rano pampers ciężki.

reklama
Do góry