Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie chce usiasc na nocnik
czekam na lato ale ciezo to widze
gratuluje wam postepow
.
;-)Jesteś bezbłednaJa mam mieszkanie poszczane jakbym szczeniaka przygarnęła.Panele pod dywanem to chyba mi wyżre .
Kupa w kącie nie raz była, tyle dobrego z tego jej smrodu, ze ją łatwo zlokalizować.

na cale szczescie zadko mu sie to na naszym łózku zdarza. Z dywanem gorzej ... zapieram jak cos ale i tak czekam jak juz bedzie dobrze calkiem oddam go do pralni 
u nas podobnie, ewentualnie powie siku-nocnik, ale i tak tam nie zrobi, bo zazwyczaj jest już po wszystkim :-)u nas akcja nocnik bez większych efektów, niestety...Mati puszczony bez pieluszki, owszem powie mama siku, ale stojąc nad kałużą![]()
najczęsciej jak mamusia idzie to zuzia też ,ale jeszcze dużo idzie w pieluchę. Na razie nie mogę jej puścić bez bo by umarzła ale zrobi sie cieplej to zobaczymy. Jak sie zaprze to nie będzie ale na razie etap że chce i niech tak pozostanieJa mam mieszkanie poszczane jakbym szczeniaka przygarnęła.Panele pod dywanem to chyba mi wyżre .
Kupa w kącie nie raz była, tyle dobrego z tego jej smrodu, ze ją łatwo zlokalizować.
Kupa u nas to kupa po prostu. Kupa jest kupa;-)
Pi to u nas mysz,
Generalnie to czekam do lata.

NORMALNIE NIE MOGE

jakbym czytala o swoim(kiedys)kocie
pi tez mysz
Ja mam wszedzie panele kuchnia przedpokoj terakota. Terakota pal szesc najgorzej to nasze wyrko vanisch i heja. Z dywanem gorzej ... zapieram jak cos ale i tak czekam jak juz bedzie dobrze calkiem oddam go do pralni
![]()

u nas tylko taki maly postepjesli chodzi o wolanie