reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
no i u nas tak sobie! pieluchę założyłam jej tylko do spania, a tak chodzi w majtach i spodniach, ale szczy po kątach :zawstydzona/y: siku woła w momencie jak już leci i efekt taki, że zesikała parę par majtek , a cwaniara nic a nic w mokrych nie pochodzi, tylko od razu ściąga i zakłada suche :szok:
no ale nie poddajemy się! jutro kontynuujemy i od poniedziałku mama też ma z nami zacząć współpracować! kiedyś w końcu nam się uda :-D

Gawit, ja, jak zaczynałam odpieluchowywać Marysię, to też najpierw zaczynała siku w majtki i w tym samym momencie krzyczała "kupa" (myliła pojęcia;-)) - ja ją od razu sadzałam na nocnik mimo posiuranych majtek..w pierwszy dzień była ogólnie masakra, w drugi już tylko 4 pary majtuś, w trzeci chyba jedna, a w czwarty już zero;-)
A ja musze sie pochwalić, że wczoraj i dzisiaj "przyłapałam" Marysię, jak zaczynała robić kupkę w majtule, ale od razu na nocniczek i tam kończyła:-):tak:

Myślałam, że Gosia zestawiła sobie już kanał chcę siku- odbieram rozumem - siadam na nocnik. Niestety wczoraj 2x na nocnik siknęła, wcześniej udało mi się ją wstrzymać przed sikaniem w majty, wczoraj zawołała "Mama kupa" posadziłam na nocnik i poszło, ale dziś znów uwstecznienie.:nerd:

Rany dziewczyny u nas dziś tragedia :-( skończyły się suche majtki :-( szczy dziś strasznie i jak wczoraj na wieczór zawołała siku tak dziś w ogóle! a co jakiś czas ją pytam czy chce siku. ona chyba nie czai kiedy jej się chce, bo woła dopiero jak zrobi w majteczki :-( chyba poczekam jak zrobi się cieplej i zacznę puszczać ją bez majtek, może wtedy szybciej załapie ? wiem to dopiero drugi dzień odpieluchowania, ale mam wrażenie, ze ona się nigdy nie nauczy :-(

reklama
Gawit - moja bez majtek latała i też nie jażyła o co lotto... niestety proces nie trwa 2-3 dni, tylko tydzień dwa,,,, a potem idzie..;-);-)

Do góry