Dziewczyny ;D ja tez mam się czym pochwalic 
otóż dzis na spacer popoludniowy o 18 załozylam małemu majteczki
jest u nas bardzo ciepło wiec biegał wczesniej od 16 w majteczkach i na spacer szkoda mi było włozyc pampka, szkoda dupki rzecz jasna. Spacerujemy i spytałam się Olinka czy zrobi siusiu na trawkę (On nigdy dotąd nie robił) i to był strzał w 10!!!!!!!! Zrobił siku, spodobało mu się tak bardzo ze wołał "je je" czyli jeszcze, tak się napinał pod koniec ze nawet po kropelce dusił z siebie. Mialam ze sobą majteczki i spodenki w razie co ale duzego siku do 21 nie było w majteczki. 2 pary podsikał ale to chyba było po zrobieniu siku bo pojechalismy na rowery na stacji obsikał kładkę, potem trawkę itd. Troszkę miał plamkę na majeczkach i przebrałam ale spodenki suche
W domu nie meczylam go nocnikiem tylko od razu na podstawkę i siku jak tata na stojąco. Tak wiec my w nauce sikania olewamy nocnik ;p
Dziewczynki ktorym się nie udało sprobujcie ominąc nocnik tylko od razu na stojąco, frajdy co niemiara bo dziecko widzi ze siusia ;p
Najważniejsze to znaleźć sposób na własne dziecko
Ja zasypiam dziś szczęsliwa
otóż dzis na spacer popoludniowy o 18 załozylam małemu majteczki
Dziewczynki ktorym się nie udało sprobujcie ominąc nocnik tylko od razu na stojąco, frajdy co niemiara bo dziecko widzi ze siusia ;p
Najważniejsze to znaleźć sposób na własne dziecko
Ja zasypiam dziś szczęsliwa
Asia nie lubi być wysadzana, na plaży robiła kilka razy podchody by nasiurać do kubeczka Antka, ale niestety, nie udawało jej się. Ale zabawnie wyglądało jak kubek pod pipkę podkładała
Chłopaki jednak w tej kwestii mają lepiej. Dziewczynkę trzeba niestety całą rozebrać od pasa w dół.
i nikt mi nie powie że wysadzanie dziewczynki to to samo