aniii
aaaaa Kotki dwa...
nasza nauka robienia w nocnik na dziś się skończyła....z wielkim niepowodzeniem...
Lila w teorii wie doskonale gdzie robi się, do nocnika, do kibla czy w pieluche...ale u nas wyszlo tak...zrobiła siku na podłogę, zdziwiła się bardzo po czym chodzila po mieszkaniu ciesząc się w glos, potem centrum kuchni i big kupa na podłodze /oczywiście stojąc przy nocniku i powtarzając co się tam powinno zrobić
/, następnie przechodzila całe mieszkanie wzdłóż i wszeż krzycząc blee, bleeeeee itp..., po akcji pt wielkie sprzątanie kupy Lila stanęła w dużym pokoju i zmusiła się na kolejne siku, a potem przyszła do małego pokoju i zrobiła kolejna kupę na biaaaaly dywan plus zaczęła po niej skakać...wtedy moja cierpliwość się skończyła i postanowiłam zamknąć ją w pampera
Lila w teorii wie doskonale gdzie robi się, do nocnika, do kibla czy w pieluche...ale u nas wyszlo tak...zrobiła siku na podłogę, zdziwiła się bardzo po czym chodzila po mieszkaniu ciesząc się w glos, potem centrum kuchni i big kupa na podłodze /oczywiście stojąc przy nocniku i powtarzając co się tam powinno zrobić
/, następnie przechodzila całe mieszkanie wzdłóż i wszeż krzycząc blee, bleeeeee itp..., po akcji pt wielkie sprzątanie kupy Lila stanęła w dużym pokoju i zmusiła się na kolejne siku, a potem przyszła do małego pokoju i zrobiła kolejna kupę na biaaaaly dywan plus zaczęła po niej skakać...wtedy moja cierpliwość się skończyła i postanowiłam zamknąć ją w pampera
ale lilka nalobouzowala

kupy naszczescie nas ominely, bo Konrad robi kupe po przebudzeniu wiec jak go umyje to potem juz mu pampka nie zakladam. ale ostatni tydzien ciagle nas w domu nie ma i jakos przerwalismy nauke bo nie chce miec niespodzianek w roznych miejscach
ale moglby juz zaczac sikac do nocnika bo juz mam dosc tych pampersow ktore przewijam od prawie 4 lat
Madzia bardzo chętnie biega bez pieluszki, wręcz sama chce żeby jej zdjąc (nie dziwię się w te upały), no ale na nocnik siada tylko żeby posiedziec. Nie chce się wysikac, a nawet jak zauważe ze coś chce to ona mi ucieka i wrzeszczy. No cuż pozostaje czekac