reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nosidełka - czyli wszystko o noszeniu :)

joasia89

Mamusia Kamilusia :****
Miasto
Łódź
Witam was dziewczyny :) zakladam ten temat bo mnie interesuje ten temat :)
mam zamiar kupic nosidelko tylko nie wiem na co zwracac uwage . Wiec bardzo dziekuje za wasze opinie :*

reklama
hej, ja zakupiłam nosidło manduca (Manduca Child and Baby Carrier) i jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo z niego zadowolona. przede wszystkim jest zdrowe i dobre dla dziecka. istnieje możliwość noszenia malucha z przodu, na plecach oraz na boku. zakłada się błyskawicznie i wg mnie jest bardzo solidne!!

wlasnie u nas przyszedl chyba czas na "noszenie" sie :) mieszkam w wawie to nie zawsze jest jak galopowac wozkiem <mysli> a dodatkowa moja pasja fotografia nie współgra z wózkiem bo nie mozna zawsze gdzies nim dojechac :| a dziecka nie zostawie samego ...

świetnie Cię rozumiem, czasami pokonywanie dżungli miejskiej w W-wie wózkiem to niezłe wyzwanie. dlatego ja też zdecydowałam się na manducę. Młody uspokaja się w niej i zasypia, więc ja mam ręce wolne i mogę działać :)

nosido manduca jest rewelacyjne....... polecam:D tylko troche drogie... ale zawsze mozna kupic uzywane.....
Asia kiefdy sie do Wawy sprowadzilas?? i nic sie nie chwalisz....
Zadora widze ze ty tez z wawy moze by jakies spotkanko urządzic? na "kawkę" pujsc razem, albo spacer???

niestety to jest jedyny minus tych nosideł, że są troszkę drogie ale wg mnie naprawdę warto. kawka&spacer very chętnie :)

hehe wiem... tylko jeszcze jedna rzecz mnie dobija w nosidlach one są wagowe.. tzn to ktore mam ja jest dl;a dzieci do 12 kg........ moj skarb ma 3 miesiace i wazy 8100...... wiec za dlugo go w nosidle nie ponosze:(

tez jestem za kawka ;p znaczy herbatka :D ja juz jakiesokolo 1,5 tyg chyba :d nie wiem ten czas zapitala :D
a to nosidelko manduca ile kosztuje ? mozna na jakiejs stronce je kupic ? <mysli>

reklama
Do góry