reklama
hej, ja zakupiłam nosidło manduca (Manduca Child and Baby Carrier) i jestem baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo z niego zadowolona. przede wszystkim jest zdrowe i dobre dla dziecka. istnieje możliwość noszenia malucha z przodu, na plecach oraz na boku. zakłada się błyskawicznie i wg mnie jest bardzo solidne!!
wlasnie u nas przyszedl chyba czas na "noszenie" sie
mieszkam w wawie to nie zawsze jest jak galopowac wozkiem <mysli> a dodatkowa moja pasja fotografia nie współgra z wózkiem bo nie mozna zawsze gdzies nim dojechac :| a dziecka nie zostawie samego ...
anne
Fanka BB :)
oo,fajnie,że taki temat też jest
Joasia,ja mam nosidełko Rainbow Womar,znalazłam stronkę ,jest tam coś o tych nosidłach i zdjęcia,ta firma oferuje też chusty,nie widzę tam swojego nosidełka,ale są podobne,popatrz sobie Nosidełka niemowlęce - Wózki dziecięce, wózki wielofunkcyjne, foteliki samochodowe, wózki spacerowe - 2o2.pl
Joasia,ja mam nosidełko Rainbow Womar,znalazłam stronkę ,jest tam coś o tych nosidłach i zdjęcia,ta firma oferuje też chusty,nie widzę tam swojego nosidełka,ale są podobne,popatrz sobie Nosidełka niemowlęce - Wózki dziecięce, wózki wielofunkcyjne, foteliki samochodowe, wózki spacerowe - 2o2.pl
nosido manduca jest rewelacyjne....... polecam
tylko troche drogie... ale zawsze mozna kupic uzywane.....
Asia kiefdy sie do Wawy sprowadzilas?? i nic sie nie chwalisz....
Zadora widze ze ty tez z wawy moze by jakies spotkanko urządzic? na "kawkę" pujsc razem, albo spacer???
Asia kiefdy sie do Wawy sprowadzilas?? i nic sie nie chwalisz....
Zadora widze ze ty tez z wawy moze by jakies spotkanko urządzic? na "kawkę" pujsc razem, albo spacer???
reklama
plus tego nosidła jest taki, że jest do 20 kg 
podsyłam link do stronki: Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
jest również sklep stacjonarny, gdzie można sobie te nosidła dokładnie obejrzeć (ja tam kupowałam...musiałam najpierw przymierzyć
).
podsyłam link do stronki: Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
jest również sklep stacjonarny, gdzie można sobie te nosidła dokładnie obejrzeć (ja tam kupowałam...musiałam najpierw przymierzyć