reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

czy ktoś nie ma jeszcze spacerówki, czy tylko my pozostaliśmy bez tego sprzętu- normalnie nie wiem na co się zdecydować i poki co ciągle wozimy się spacerówką focusa- w sumie już się do niej przyzwyczaiłam i ją polubiłam, jakoś te parasolki do mnie nie przemawiaja, jak widzę mamy jak sie męczą na podjazdach itd... sama nie wiem

reklama
Ell, my tez caly czas w spacerowce quinny - tej samej, co wczesniej gondolka .....i za zadne skarby swiata nie zmienie jej na parasolke .........ma razie :-D :-D :-D
A serio - Matiskowi w niej dobrze, mi z nia wygodnie - nie widze potrzeby kolejnego wozka...

My też w spacerówce z zestawu... Ale coś nam szwankują koła, już kilka razy były problemy i chyba jednak w niedługim czasie zaczniemy się rozglądać za parasolką.....

Ell, my też jeszcze nie mamy. Też jeździmy spacerówką focusa i wszystko jest ok. dopóki nie trzeba jej nosić (albo wkładać do bagażnika samochodu) - przypominam, że mieszkamy na 3 bez windy i nie mam gdzie wózka zostawić. No i wtedy marzy się nam coś lekkiego. Tylko brakuje czasu na wyprawę do sklepu.
Heatherek, nie dziwię Ci się, że wózka nie chcesz zmieniać, bo rzeczywiście chwilę takim powoziłam i jest super.

Mamoot, my wysokie czwarte bez windy, a wozek zostawiamy w ...przedpokoju w mieszkaniu :-D :-D :-D Ale dzieki temu na silowni zaoszczedzam hehe....
Nie jest zle - opracowalam metode znoszenia Mateusza na prawym, a quinniego na lewym reku :-D :-D :-D Do wnoszenia tylko zazwyczaj kogos potrzebuje.... no, chyba ze sie zapre, to sama tez juz wlazilam i jakos szlo..... :-D :-D :-D
A powozi sie naprawde SUPER :-D

Ja oficiajnie mam spacerówkę - parasolkę ale na codzień pozostaje przy Implascie
Byłam raz z parasolka w markecie i wytrzesło to moje dziecię że hej.. ale w niedzielę wybieramy się do Rogowa do Arboretum i chyba zabierzemy parasolkę i będę mogła się wypowiedzieć - no chyba że pojedzie z nami mniej osób i będzie można zabrać Drivera

Heatherek, to ja podziwiam. :szok:Bo ja nie należę do cherlaków, ale nosić wózek, to nie lada wysiłek (szczególnie w górę). Ale jak się nie ma co się lubi....
A ile ta Wasza fura waży?
Swoją drogą - miło Cię tu widzieć (słyszeć? a może czytać? :-)), bo już było tak pustawo bez Ciebie. Nie powiem, że by się jakieś fotki Matisa przydały, bo pewnie nie masz czasu. Ale gdyby jednak.....:-)

A z innej beczki - czy dobrze pamiętam, że na wiosnę mieliście się gdzieś w okolice Rakowieckiej przeprowadzać?

reklama
Jest tam pięknie szczególnie wiosną :-) już parę razy tam byłam ale jeszcze bez juniora ... te dywany kwiatków można się zakochać

Do góry