Nieprzejrzysta
Zaciekawiona BB
Ja nie wiem czy wy czytać nie umiecie? Nie pytałam się o kontrolę zus, bo jestem tego ŚWIADOMA, tylko pytałam się jak się wylicza macierzyński....
Czytajcie ze zrozumieniem!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale dyskusja toczy się dwutorowo, a nasze rozmowy o kontroli stały się bardziej ogolneJa nie wiem czy wy czytać nie umiecie? Nie pytałam się o kontrolę zus, bo jestem tego ŚWIADOMA, tylko pytałam się jak się wylicza macierzyński....
zatem dostałaś już odpowiedź niejednokrotnie. Zakładając że zarabiasz 4tys będziesz mieć 4tys/miesiąc podczas L4, natomiast macierzyński to będzie 80% tej kwoty przez rok lub 100% i później 60% (w zależności na którą opcję się zdecydujesz). Tak to już jest na forum że przy jednym wątku toczy się kilka rozmów, niekoniecznie dotyczące stricte zapytania, wyluzujJa nie wiem czy wy czytać nie umiecie? Nie pytałam się o kontrolę zus, bo jestem tego ŚWIADOMA, tylko pytałam się jak się wylicza macierzyński....
Teraz na rodzicielskim płacone jest 70%zatem dostałaś już odpowiedź niejednokrotnie. Zakładając że zarabiasz 4tys będziesz mieć 4tys/miesiąc podczas L4, natomiast macierzyński to będzie 80% tej kwoty przez rok lub 100% i później 60% (w zależności na którą opcję się zdecydujesz). Tak to już jest na forum że przy jednym wątku toczy się kilka rozmów, niekoniecznie dotyczące stricte zapytania, wyluzuj![]()
Łooo, możliweTeraz na rodzicielskim płacone jest 70%
Łooo, możliwedzięki za aktualizacje! Do tej pory dwukrotnie byłam na starych zasadach (100 i 60) a dopiero w przyszłym roku czeka mnie macierzyński, więc nie jestem na bieżąco
![]()
Si, si. Zdążyłam już właśnie to poczytaćDokladnie. Mozna isc na 81.5% lub 100% + 70%.
W końcu ktoś napisał o 81,5 bo już myślałam, że znów coś się zmieniłoDokladnie. Mozna isc na 81.5% lub 100% + 70%.