reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowe lozko

Domi_Nikaa

Fanka BB :)
Witam, od niedawna syn został przeniesiony z łóżeczka do łóżka, okres ten jest ciężki, ma ciężko z zaśnięciem, drzemki w południe też są ciężkie i z rana budzi się koło 4-5 z wielkim płaczem.

Mój syn od początku spał w swoim pokoju bez problemów zasypiał sam wieczorem i w południe, budził się tak koło 7-7:30 bez żadnego płaczu.

Ile czasu trwało u was taka adaptacja do nowego łóżka?

Mój syn ma 15 miesięcy.

reklama
Nie odpowiem na pytanie, ale skorzystam, że Cię widzę i zapytam - jak się masz ogólnie?
Jak sobie radzisz, jak Twoja ciąża? Jak samopoczucie psychiczne?

Nie odpowiem na pytanie, ale skorzystam, że Cię widzę i zapytam - jak się masz ogólnie?
Jak sobie radzisz, jak Twoja ciąża? Jak samopoczucie psychiczne?
Ahh jako tako, syn się budzi dalej wczas rano.. jestem zmęczona, niewyspana.
Dostałam cukrzycy ciążowej, muszę brać insulinę.
Stan psychiczny to jest raz dobrze, raz źle.
Ogólnie to już bym chciała urodzić!
Ciężko mi się ruszać, wszystko mnie boli..

U nas

U nas pomogło zasypiania na materacu obok, a wlasciwie wysuwanym z szuflady.
Umiescilismy malucha na dolnym pietrze, starszy przeniosl sie na gore a ja na zmiane z zona spalem na materacu wysuwanym z szuflady.
Maly czul nasza obecnosc i po kilku tygodniach juz spokojnie zasypial.

Kupilisy takie lozko: Piętrowe łóżko dla dzieci z wysuwaną szufladą
Pytałeś o dokladnie to łózko 3 tygodnie temu i maluch mial wtedy 7 lat ;)

reklama
Do góry