Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na pewno wszystko bedzie dobrzeWitam i ja w Nowym Roku i Wszystkim zycze pomyslnosci))
Ostatnio troche zaniedbalam forum ale szczerze powiedziawszy czuje sie fatalnie- mam nadzieje ze to sie skonczy. Jeszcze w tamtej ciazy powiedzialam, ze gdyby nie to nietrzymanie szyjki to w ciazy moglabym chodzic cale zycie, ale niestety zmieniam zdanie- czuje sie fatalnie.:-(
Bylam juz na mojej pierwszej wizycie , dzidzi mocno bije serduszko, chociaz troche sie przesunelam z terminem bo 6 dni, to na 7 tydzien serduszko walilo juz 146 na minutke i bylo widoczne-extra to jest pocieszajace ze przynajmnie w brzuszku wszystko w porzadku.
Pozatym znow jestem na diecie- cukrzyca(((((( i ma nadzieje ze to tego nie dolaczy nic oprocz tej szyjki- chociaz bylaby najszczesliwsza gdyby ten problem sie usunal na zawsze.
Za 6 tyg. mam zabieg podszycia, a od 16 tyg. zastrzyki w 4literki z progesteronem na przedwczesne skurcze(( ile to jeszcze tyg. przedemna????
Pozdrawiam i ide do malej i jeszcze jakas drzemke sobie zrobie.