Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy ty współżyjesz?Proszę o pomoc FSH mam 6.94mlu/ml,Prolaktyna 10,35ng/ml, Estragon(E2) 60,66q/ml
Testeron 30,65ng/dl
HCG-T <2.00mlu/ml co to są I czy sa dobre i czy to ciaza jest
Raczej nie współżyje. Rączej potrzebna tu pomoc specjalisty, niekoniecznie ginekologa. Żałuję że bliżej nie mieszkam bo normalnie bym odwiedziła z chęcią pomocy znalezienia specjalistyCzy ty współżyjesz?
No to chyba powinnaś udać się do endokrynologa, który dobierze Co odpowiednie leczenie.Dziewczyny, większość wyników mam w normie jeśli chodzi o hormony,ale TSH jest powyżej 10. Powiedzcie mi proszę czy któraś z was miała może taki problem, a mimo to urodziła lub udało się zajść w ciążę? Trochę się boję...dla kontekstu mam 23 lata w sierpniu :/
TSH bardzo wysokie, najlepiej byłoby zejść tak do 1,5. Na twoim miejscu wstrzymałabym się ze staraniami do czasu aż ogarniesz ten temat.Dziewczyny, większość wyników mam w normie jeśli chodzi o hormony,ale TSH jest powyżej 10. Powiedzcie mi proszę czy któraś z was miała może taki problem, a mimo to urodziła lub udało się zajść w ciążę? Trochę się boję...dla kontekstu mam 23 lata w sierpniu :/