Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
THC to składnik konopii indyjskich na ile mi wiadomo...
----------------------------------------------------------
cesia, z którego dnai cyklu są te badania? jak sie podejrzewa PCO, to robi się badanie FSH i LH najpóźniej w 3 dniu cyklu

ze mna jest taki problem ze od maja zadnego okresu=[ wiec lekarz po prostu kazal mi je zrobic....=[ jutro jade do przychodni na karowa...czy ktos mi powie moze jak tam jest?THC to składnik konopii indyjskich na ile mi wiadomo...
----------------------------------------------------------
cesia, z którego dnai cyklu są te badania? jak sie podejrzewa PCO, to robi się badanie FSH i LH najpóźniej w 3 dniu cyklu
ze mna jest taki problem ze od maja zadnego okresu=[ wiec lekarz po prostu kazal mi je zrobic....=[ jutro jade do przychodni na karowa...czy ktos mi powie moze jak tam jest?
bylam dzis na karowej...nie czekalam wogole..tzn moze z 5 minut. bezproblemowo wszystko...moze pani doktor nie za bardzo gadatliwa ale tez za bardzo nie miala o czym...dostalam zastrzyki z do wybrania i skierowanie do szpitala na badania w 4-6 i 22-24dniu cylku...i wszyscy wkolo bardzo mili...zobczymy jak bedzie dalej...długie kolejki :-). ja byłam tam raz, potraktowano mnie gorzej niż bezdomnego psa. może oni są specjalistami, ale podejscoa do cżłowieka nie mają żadnego.