reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
mi jakoś nie zabardzi chce się wychodzic z domu może to przez tą pogodę :no: a jeszcze dzidzia nie chce się pokazać i sama nie wiem co kupić, może przy następnej wizycie coś podejrzymy to wtedy zaczne szaleć narazie wszystko mam uniwesalne zielone lub kremowe:laugh2:

ooo to bardzo prawdopodobne
powinas unikac takich cieplych kapieli nie tylko ze wzgledu na skore :tak:
pisalysmy juz o tych rozszerzajacych sie naczyniach krwionosnych

hej dziewczyny!:-)
melduje sie po spotkaniu z midwife:-)posluchalam wreszcie bicia serduszka, bylo super:-)cisnienie ok, mocz ok, polozenie macicy ok, wszystko w najlepszym porzadku i moge na poczatku grudnia leciec do Polski:-)no i jeszcze uspokoila mnie co do jednej rzeczy - ze moje AZS nie jest przeciwwskazaniem do porodu wodnego. ostrzegla mnie tylko, ze po wyjsciu z wody bede wygladala jak suszona sliwka:laugh2:

roksi23 - wspolczuje problemow z mieszkaniem:-(my tez sie zastanawiamy nad wzieciem kredytu, mamy co prawda mieszkanie w polsce, ale tylko kawalerke(troche ciasno bedzie jak wrocimy za pare lat z maluchem:-)). Dochody po przeliczeniu na zlotowki wyszlyby dosyc wysokie, ale wiem, ze dla wielu bankow ktos pracujacy za granica niekoniecznie jest wiarygodny:-(

Ja to nie szybki prysznic i uciekam. jak wannie leze to mama wrazenie ze skora jakas tempa mi sie robi.bardzos poradycznie wchodze do wanny na lezenie. kiedys to codziennie po godzinie lezalam, ale jak sie przeprowadzilismy i mam wybor to do prysznica z przyjemnoscia wchodze.Dzisiaj ja sie kompalam pod prysznicem a mezus jajka moczyl w wannie.:tak: :tak: :tak:
pozatym lubie w zimnej wodzie sie myc a raczej lezenie w zimnej wodzie odpada.:-) :-D

reklama
Do góry