reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
to sie nagadalysmy :szok:

to moze ja zaczne :dry:
dzisiaj strasznie mnie swedzi okolica pepka, tez tak macie?
zajrzalam pod koszulke, patrze, a tam pepek taki plytki, ze malo juz brakuje, aby znalazl sie na wierzchu :laugh2:
a naturalnie mam bardzo gleboki pepek i troszke nad tym ubolewam, bo te na wierzchu strasznie mi sie nie podobaja :eek: :laugh2:

dzisiaj zadzwonili do mnie ze sklepu, ze dzisiaj mieli dostawe mutsy i przyszedl spiwor, wiec odlozyli dla mnie i maja tez torbe do wozka....tylko wozka nadal brak haha :laugh2: kolejna dostawa ma byc za miesiac - mam nadzieje, ze przyjdzie ten moj, bo potem zacznie sie nerwowka czy importer postanowil zrealizowac moje zamowienie czy nie :-p

to moze ja zaczne :dry:
dzisiaj strasznie mnie swedzi okolica pepka, tez tak macie?
zajrzalam pod koszulke, patrze, a tam pepek taki plytki, ze malo juz brakuje, aby znalazl sie na wierzchu :laugh2:
a naturalnie mam bardzo gleboki pepek i troszke nad tym ubolewam, bo te na wierzchu strasznie mi sie nie podobaja :eek: :laugh2:

Mój pępek też już wychodzi do przodu :tak: i zmienił kolor jakby na ciemniejszy ???? Widziałam niezły pępek u dziewczyny w szpitau ktora była w dziewiątym miesiącu,wyglądał to jak mały nosek :eek: .
Ja też bym wolała,żeby mi tak nie wychodził mocno,ale po porodzie chyba wraca do normy?????

tak, na szczescie wraca do normy :tak:
no chyba, ze o czyms nie wiem :szok: :laugh2:

ja uciekam na masaz do mezusia i potem spac
zatem dobranoc i do jutra :happy:

Czesc dziewczyny
Ja to dzisiaj sie obudzialam z bolem plecow, napuchnietymi oczami i z niezbyt dobrym humorem:-( :-(
Jakos ta waga siedzi mi w glowie.A dzisiaj snilo mi sie wesele czerwcowe i wygladalam na nim jak ogromny paczek!!!:no: :no: :szok: :szok:
Nie rozumiem czemu sie tym przejmuje. uzgodnilismy ze jak nie bed eisie dobrze czula i wygladala to przesuniemy wesele na przyszly rok i tyle.Ale presja w glowie zostala:-( :-(

Pepek jeszcze chyba mi nie wychodzi bo wyglada nadal na gleboka dziurke.Wolalabym zeby tak zostalo bo podobno to strasznie boli,tzn boli jak zachaczysz o spodnie jak spisz, ociera sie on.Moja kolezanka tez marcowka juz od 2 mieisaca ciazy ma pepek na wierzchu i strasznie podobno on sie ociera i zakleja go plastrem.:eek: :baffled:

Kurcze to faktycznie macie niezle zadanie.w pl kredyt ciezka sprawa, zreszta tutaj tez nie jest to takie latwe jakby sie wydawalo.:tak: :tak: na male kredyty daja gigantyczne oprocentowanie, a dla nas polakow ciezko mieszkaniowy tutaj dostac ,chyba ze kolo 20 tys f ma sie na koncie.nie realne jak dla mnie:no: :no: :-D :-D

reklama
U mnie ta skora jakas naprawde wredna, bo i celulitis tez mam.Zawsze troche mialam ,ale teraz to on normalnie eksplodowala na nogach.:szok:

Dzisiaj wstalam z bolem pleckow , karku i z napuchnietymi oczami.:szok:
a i jeszcze zly humor mi dolega. jakis olek mnie dopada.:-( Mam nadzije ze mi przejdzie.

Do góry