reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Ja tez kolo 6 ale z to u mnie i rece i twarz opuchniete.Buzie mam jak ksiezyc w pelni:tak: :tak: :tak: :szok:
A mi puchną nogi... :szok: Wieczorem mam jak baloniki, ciężko mi np. przykucnąć, bo czuję napięcie.. Koszmar :no: Muszę pogadać z ginką o tym.. Co to będzie za miesiąc, dwa, skoro już teraz mam obrzęki?? :szok:

a Bolą Was plecy?
mnie bardzo boli kręgosłup, zwłaszcza wieczorami, nie wiem co to będzie pod koniec ciąży:-( Może to wina tego że mam skrzywienie kręgosłupa a teraz nie mogę sie garbić:-p
co może pomóc??
ja tez mam czesto bole kregoslupa (to wlasciwie jedyna dolegliwosc, ktora mnie meczy), pomagaja masaze meza, polozna powiedziala mi tez, ze mozna stosowac oklady rozgrzewajace - jeszcze nie probowalam. no i oczywiscie oszczedzac sie - jak wyprasuje 10 koszul, to mnie boli jak cholera, tak samo jak dlugo stoje przy kuchni. staram sie wiec nic nie robic i leniuchowac jak najwiecej:-)
poza tym bolem plecow, denerwuje mnie jeszcze tylko bol piersi:-(ktoras z was tez to meczy?macie jakis pomysl na zlagodzenie?

Malaga tez mam problemy z kucaniem, ale bardziej niz spuchniete stopy bola mnie stawy. :-( :-(
Melanie smaruje i smaruje . od samego poczatku smarowalam 2 razy dziennie kremem na rozstepy, a i tak sie pojawily.:-( :-(

mnie bola tylko sutki, nie cale piersi i tylko przy dotyku
takze na codzien jakos mi to nie przeszkadza

nie wiem zatem jak ci pomoc, choc podejrzewam, ze to normalne w ciazy i do bolu piersi trzeba sie przyzwyczaic ... niestety :sick:

Malaga tez mam problemy z kucaniem, ale bardziej niz spuchniete stopy bola mnie stawy. :-( :-(
Melanie smaruje i smaruje . od samego poczatku smarowalam 2 razy dziennie kremem na rozstepy, a i tak sie pojawily.:-( :-(

u mnie narazie rozstepow brak
aczkolwiek jakos nie wierze, ze uda mi sie przejsc ciaze bez nich ;-)

reklama
u mnie też rozstępów brak:-D narazie:szok: ale celulit to mi się niezły zrobił na pośladkach i udach:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i wydaje mi się że na twarzy skóra się zmieniła jest taka mało napięta:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Do góry