reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ja cały czas myślałam że będzie chłopak:-) ale jak już dwa razy się nie pokazał to myślę że to wstydliwa dziewczynka:-)

:tak: :tak: :tak: Jestem dzieczyny ale normalnie szlak mnie trafial w tym szpitalu.Mialam na 11 spotkani ea dopiero kolo 1 mnie przyjeli.Bo nie bylo sal i jakies inne spotkania sie przedluzyly.
Wiec tak prolaktyna wysoka ,ale nie dali zadnych lekow bo jeszcze do porodu troche czasu i moze sma opadnie jak nie to wtedy beda leczyc
Juz od poczatku opadla z 3867do 2980 wiec juz sporo
prawidlowy poziom to okolo 1200 wiec jeszcze tyroche zostalo:tak: Ale zaraz opadnie:tak: :tak: Jestem dobrej mysli.

Dziewczyny jeszcze troche a poznacie plec swoich slicznosci.

Ja dzisiaj po tym szpitalu jakas rozlazla jestem.posprzatalam zrobilqmobiad i siedze.mialam zamiar na basen sie wybrac ale okazqlo sie ze tylko do 4 bylo dla publicznosci.i tak jakos usiadlam i siedze. moze pomacham troche nogami.hihi:rofl2: :rofl2:
dziewczyny jak byscie mialy jakiegos linka do cwiczen dla ciezarnych to poprosze. bo nic ciekawego nie wpadlo mi w rece.:-) :-) :-)

Dziewczyny ostatnio pisałam że mam +8 kg:wściekła/y: dzisiaj rano ubył mi kilogram:-D ciesze się tym całym dniem:-D bo pewnie jutro będą nowe 2 kg:szok: :szok: :szok:

Brzusio uroslo i kopniaki sa wyrazniejsze ,ale tylko dla mamusi.mezus jako nie czuje ich teraz prawie wcale.:sorry: :sorry: on juz sie troszke zaczyna denerwowac i ja tez bo jak on moze tego nie czuc kiedy ja czuje je tak wyraznie:shocked2: :shocked2:

reklama
Tamte prubowalam ale jakos malo mi one podchodza.jakies takie nudnawe.tez naraze tamte cwiczenia stosuje ale cos caly czas szukam czegos nowego:tak: :tak:

A ja sie debiutantko podoba w szkole rodzenia. poznalas nowe mamy?

Do góry