reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Jak tam dziweczyny . u nas brzydka deszczowa pogoda i tez spac sie chce. chyba cisnienie spadlo. cale szczescie ze ranow kolezanka u nie byla i zmusiala sie zeby ja odwiezc na dworzec, bo zaplapalam sie na chwilowe przeblyski slonca. polazilam po kilku sklepach ,zaplacilam rachhunki i jak juz do domu przyjechalam to lunelo.:baffled: :baffled: Obiadek juz zrobiony i czeka az mezus wstanie.
A musze sie pochwalic. moj mezus wrucil dzisiaj wczesniej z pracy ( 3 godzinki)i przyniosl zonce kwatki. takze 2 niespodzianki dzisiaj dostalam kwiaty i meza wczesniej w domu.Co prawda zaraz zasnal ,ale mama swiadomosc ze w domku jest i moge go zaraz obudzic:tak: :tak: :tak:

najchetniej juz dzis
realnie we wtorek za tydzien, jak szef wroci

czyli perspektywy sa obiecujace :tak:

A musze sie pochwalic. moj mezus wrucil dzisiaj wczesniej z pracy ( 3 godzinki)i przyniosl zonce kwatki.

bardzo mila niespodzianka :happy:

mnie dzisiaj jakos muli, takiego totalnego niechcieja mam
snuje sie z kata w kat, maz do 19 pracuje caly tydzien i juz nie wiem co ze soba poczac..
na szczescie wraca za 2h i idziemy do knajpki na obiado-kolacje, bo nawet gotowac mi sie dzisiaj nie chcialo...

a my z maluszkiem(ciagle nie wiem kto tam siedzi!)jemy sobie cuksy czekoladowe,pychaaaa....o trafil sie z galaretka, blee....:no: takich nie lubimy....

Miloku pytałam dziś położnej o to czy przy łożysku przodującym można ćwiczyć w szkole rodzenia i powiedziała, że można ale nie forsować się i robić takie lekkie ćwiczenia rozciągające.
A jeśli chodzi o to jak długo się do szkoły rodz. chodzi to w zasadzie do samego rozwiązania jeśli nie ma przeciwskazan a zaczyna mniej więcej po 22 tc.

Mnie też Maleńka jeszcze nie budzi kopniakami ale za to nie daje długo zasnąć zwłaszcza jak kopie w pęcherz (Boziu jak to boli:-D:-D)
Ostatnio coraz częściej czuje ją w ciągu dnia ale i tak wieczór to jej ulubiona pora na harce
Wiecie co zrobiła moja siostrzyczka ostatnio żeby poczuć a raczej usłyszeć:baffled: Małą? Przyłożyła szklanke do brzucha :laugh2::laugh2:
tatuś nie ma cierpliwości, nie wiem on chyba myśli że jak przyłoży rękę do brzuszka to Mała sama zacznie koopać akurat tam:-)
ostatnio mnie rozwalił: przyłożył obie ręce do brzucha i poczuł jak Malutka sie przesuwa a potem poczuł silne kopnięcie i sie wystraszył, potem spytał z dziwną dosyć miną: a ciebie to nie boli??:szok::szok: hehe

reklama
Hahahha niezly mezus:-D :-D :-D :-D A bolec to nas dopiero zacznie:tak:
Powedz justin czy twoja siostrzyczka cos wiecej uslyszala bo moze ten sposob mojemu niecierpliwemu mezowi polece:-) :-)

Wczoraj mezus ledwo dotknal juz cos poczul wiec sie cieszyl a potem dluga cisza. moze szkalanka:-D :-D :-D

Do góry