reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Ja kremy tez wmasowuje ,ale podobno to nie wystarczy.
Trzeba wzmocnic sutki zeby tak nie bolala puzniej .
jakos ciezko mi sie do tego zabrac ,ale chyb asie zabiore wkoncu:tak:

no co Ty Miloku :eek:
ja nie masowałam nigdy
tzn nie "wzmacniałam' :eek:
i karmienia z Pariską poszło nam fantastic
a i tak bólu na początku sie chyba nie uniknie :eek:
ale po 2 tygodniach już było git :cool2:

No dobrz ,dobrz szczescie w nieszczesciu

Ale wiesz mel i tak sie troche martwie , bo mimo ze na brzuchu nie wyladowalam to i tak taki upadek na nerki mogl cos tam spowodowac

krzyzuje paluchy ze nie

Ale strasznie sie dzisija czuje i pewnie polowe sobie wkrecam ale brzuch mnie boli i glowa i caly czas mnie na wymiowy bieze.

glowa tez rypnelam w schodka wiec moze tez sie tam cos porobilo i dlatego tak mnie napieprza.
chyba dla swietego spokoju jak mezus wruci z pracy pojade na pogotowie niech sprawdza czy z dzizida jest oki.

ja tutaj od mam slysze zeby sobie szczoteczke lukic i masowac i masowac

ze to podobno tak okropnie boli. i ze az krwiaki si erobia i jakies strupy:szok: :eek:

Dziewczyny, mam do Was pytanko.:sick: W piątek byłam u gina i nic mi nie było ale wczoraj zauważyłam że boli mnie krocze zwłaszcza jak chodze, :-(albo jak leże i np podnosze jedną nogę do góry. Strasznie sie martwie i chyba jak mi nie przejdzie to do niego zadzwonie. Nie wiecie co to może być?
HELP:baffled::-(!!!

ja tutaj od mam slysze zeby sobie szczoteczke lukic i masowac i masowac

ze to podobno tak okropnie boli. i ze az krwiaki si erobia i jakies strupy:szok: :eek:

ale po masowanu?

zresztą co to za różnica czy męczysz siebie szczoteczką i teraz cie boli
czy dziecko zmakaskuje Tobie sutki :eek::-D:-D:-D

ja sie nie bawie w treningi auto masakracji :eek:
:-D

Dziewczyny, mam do Was pytanko.:sick: W piątek byłam u gina i nic mi nie było ale wczoraj zauważyłam że boli mnie krocze zwłaszcza jak chodze, :-(albo jak leże i np podnosze jedną nogę do góry. Strasznie sie martwie i chyba jak mi nie przejdzie to do niego zadzwonie. Nie wiecie co to może być?
HELP:baffled::-(!!!

yyyyy... to chyba oznacza, ze jesteś w ciązy :eek::-D

kośc łonowa??

witam w klubie :cool2:

reklama
Do góry