reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Maz ssie smieje ze mnie poduszkami bedzie obwiazywal zebym sobie krzywdy nie zrobila:tak:

Smieszne smieszne ale ja naprwde caly czas sie potykam:szok: i co najlepsze to o wlasne nogi:szok:

Kurde slyszalamz e srodek ciezkosci sie zmienia i takie akcje sie zdarzaja ,ale u mni eto one maja miejsce juz od jakiegos czasu:-( :baffled:

Glowa mi peka:eek: :baffled: :sick: :confused2: :hmm: :hmm: :huh: :oo2: :surprised: :no2:

reklama
Miloku dobrze, ze małemu nic nie jest
a Ty sobie jakoś dasz rade :-D

podoba mi sie ten tekst:
to ide sobie zrobic cos jesc i polezec :-D

i bardzo dobrze !
wypoczywaj :tak:

roksi nie bbukaj jak tez mam rozstepy, i na boczkach i na nogach, ale znikna moze nie calkiem ale zbladna puzniej:tak:

Nie beda widoczne :nerd:

mi to nozki tyja jak cholera , widze wlasnie po tych rozstepach ,ale maz mnie pociesza mowiac" a co ty bys chciala, przeciez musis cos dziwgac ten brzusio":-D :-D :tak: :tak: :tak:

Mama mowila mi ze pewnie na brzuchu tez sie zrobia jak juz mam taka urode. kremy/oliwki/ cwiczenia nic nie pomaga wiec pozostaje si etym ni eprzejmowac:tak:

mam ich bardzo mało może 3 z jednej strony i 2 z drugiej od początku ciązy smaruje się mustelą i robie pilingi ale jakoś bardziej zwracałam uwagę na brzusio i piersi zapomniałam o boczkach, boje się że na brzuchu też się pojawią bo moja mamcia ma cały brzusio w rozstępach juz po pierwszej ciązy dostaławogóle coś mi się popsuło jak piszę odpowiedz to mam białe tło i nie mogę wstawiać buziek :((((((

ale sie tu dzieje
:szok:

a ja sie czuję jakbym biegła slalomem pomiędzy Wami :eek:
Czyli co kochana takiego spida masz:tak: i uciekasz od takich rzeczy jak rozstepy :confused: :-D :-D

roksi moja mama tez ma ich sporo i jakos nic innego ni epozostaje jak si etym nie martwic. mustella to jeden z najlepszych kremow a o tak soe zrobily wiec tez sie nie mart i je pokochaj. wazne zeby fasolka dobrze sie czula:tak: ;-)

w piatek po poludniu dostalam esa od meza, spakoj nas wyjezdzamy na weekend
no to spakowalam
Jas do babci a dziewczyny plus K. heja w polske
super spontan, dawno takiego nie bylo
Jagodka skorzystala tez bardzo, rodzice tylko jej :tak:

nieeee no
rozstępy to ja mam
ale nie po ciązy :eek:

tylko po dojrzewaniu :wściekła/y:
bo nikt nie zadbał o to, żebym dbała o skóre i ją natłuszczała jak rosłam :wściekła/y:

całe szczescie brzuch jest ok

....i mam nadzieje, ze tak zostanie :eek:

reklama
ja mam rozstepy chociaz cala ciaze jedna i druga uzywalam roznych specyfikow
z Jasiem cala sie smarowalam Mustelka ale i tak rozstepy sa
widac taka moja natura:eek:

Do góry