reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

magda bidulo ja sobie troszke tylko polezalam i juz latam:tak:

a z tym zeby sie wpisac na liste to wejs na watek lista marcowek i tam napisz swoje dane tzn termin i plec dziidzi jak znasz a nsza malaga napewno sie tym zajmie:tak:

reklama
Miloku, Magdzie chodzi pewnie żeby mieć pod Pseudo nazwe <marcóweczka > zamiast np początkująca - zrobisz to droga Magdo w swoim panelu użytkownika:):):)
a jeśli chodzi o liste marcóweczek - cały czas jest na pewno otwarta, zapraszamy :-):-)

ja juz wlasnie sluszalam podczas kupn awozka ze dzieci nie olno trzymac w fotelikach przez dluzej niz 45 minut i tylko podczas jazdy.
dzidiza dodatkowo powinna byc wzieta na rece od czasu do czasu zeby rozprostowac cialko:eek:

Mel ale fotelik samochodowy sie tobie na plasko rozklada czy spacerowka
moj fotelik chyba sie nie rozkalda na plasko, ten co juz mamy to napewno nie :eek: :baffled:

ja juz wlasnie sluszalam podczas kupn awozka ze dzieci nie olno trzymac w fotelikach przez dluzej niz 45 minut i tylko podczas jazdy.
dzidiza dodatkowo powinna byc wzieta na rece od czasu do czasu zeby rozprostowac cialko:eek:

Mel ale fotelik samochodowy sie tobie na plasko rozklada czy spacerowka
moj fotelik chyba sie nie rozkalda na plasko, ten co juz mamy to napewno nie :eek: :baffled:

wszystko mi sie rozkłada na płasko :-D

Fajnie nawet nie wiedzialamz e przy fotelikach samochodowych taki patent istnieje:eek:

Chyba dla nastepnego mojego bobaska kupimy mutsy;-)

reklama
Do góry