reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

a ja wczoraj padłam o 19.30 razem z córcią
pospałysmy do 6.30
potem wspólna drzemka o 10 do 11.30

noi teraz tez padam na mordeczkę ;D

marzę o nieograniczonym wypoczynku ::) :)

reklama
;D dziwczyny czuję się wspanile jakbym wogóle nie była w ciąży ;D nawet już nie mam dziwnego bólu kręgosłupa ;D cieszę się bardzo niech tak będzie jak najdłużej ;D

Wlasnie wrocilismy od lekarza,nasze malutkie bobo rozwija sie prawidlowo,wszystko jest dobrze,przeziernosc karkowa jeden i piec(cos kolo tego-zapomnialam z wrazenia)sliczne jest,widzialam nozki,raczki,oczka,buzke mialo otwarta i fikalo strasznie.Nie dal sie zbadac,ale jakos pan doktorek Jego przechytrzyl:)zamieszczam fotki w kadrach.
Na jednej z nich macha do swoich kolegow i kolezanek,ktere sa w Waszych brzuszkach:):)
trzymajcie sie:)

A ja dzis poszłam do pracy po ponad miesięcznym L4 i zaczynam żalować, ze nie chciałam nadal być na L4 ... Musiałam iśc do lekarza po "zaświadczenie o zdolności do pracy" po takiej przerwie i sie chyba w przychodni "załatwiłam" bo mnie zaczęło boleć gardło :/. Nie chcę brac żadnych prochów więc się "leczę" mlekiem z miodem i czosnkiem i płukaniem gardła szałwią ale może znacie jakieś skuteczniejsze sposoby przy okazji bezpieczne dla dzieciaka (wkraczającego w 14tc)..?

obecna ;D
jutro ide na usg genetyczne
pisałam juz o tym dupku doktorku, do którego ide
no cóż przychodnia... :p

pewnie nawet nie da zerknać na monitor :(
jak nie zobacze mojego fasolka, to mnie zapamieta na dłużej
a co mi tam i tak emigruję ;D

To koniecznie daj znac jak tam po wizycie :)
Ja juz sie nie moge doczekac kolejnej swojej - nie lubie tego miesiaca nieswiadomosci miedzy jedna a druga wizyta ;)

a emigracja juz niebawem?

reklama
debiutantko i co zamierzasz pracowac dalej?
ja mysle, ze za miesiac juz ide na L4. ciezko mi sie pracuje...bardzo boli mnie kosc ogonowa, a siedze 8h dziennie przed kompem i ledwo wyrabiam.
z moich dolegliwosci utrzymuje sie: bolesnosc sutkow, sennosc+zmeczenie, ostatnio ciagle klucie w okolicach jajnikow...no i rzadko sie zalatwiam ::)

Do góry