reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

A u nas śniegu duuuużo :tak: :-D Pługi co chwilę odśnieżają ulice :tak:

Ja już po krzywej cukrowej, jupi :laugh2: Nie było tak źle, mogłabym jeszcze raz wypić ;-) :-D Nic mi się nie działo po wypiciu, tylko się wzdrygnęłam przy ostatnim łyku ;-) :-D Ciekawe, jaki wynik będzie :tak:

Agutek - gratuluję rozpoczęcia 8 miesiąca ciąży :-D
roksi - i Tobie również :tak: :-D

reklama
mi sie ostatnio snilo, ze rozsmarowalam kanapke z pomidorem szwagierce na bluzce....

no coz - wkurzyla mnie w tym snie, to dostala za swoje :evil: :rolleyes:

roksi a co ta woda oznacza? wierzysz w sny?
mi sie jakos nigdy nie sprawdzily ;-)
snily mi sie kiedys zeby - a to ponoc oznacza smierc w rodzinie - do tej pory wszyscy zyja, a to bylo z rok temu :-p

malaga u was cos tam za czesto ten snieg pada :evil:

jakis czas temu tez mieliscie takie sniezyce, a u nas nawet jeden platek nie spadl...teraz znowu - to niesprawiedliwe... :-( ;-)

ja tez chce zime ze sniegiem...

kurka a wyglada na to, ze przejdzie u nas zupelnie bez, bo co to te troche co wczoraj bylo i od razu stopnialo

buuu :baffled:

Wstałam dziś o 5, bo akurat mąż się zbierał do pracy.. Także idę się jeszcze położyć, może pośpię choć z godzinkę :tak: :-D

Miłego dnia!! :-D

Witam Marcóweczki. U mnie też biało. Już zapomniałam jak się po śniegu chodzi ;). Kurcze cała noc dziś wyprawkę dla Młodego kupowałam az się musiałam obudzić bo męczące takie zakupy ;). A to wszystko dlatego, że mi wczoraj koleżanka mówiła, że się zaczynają wyprzedaże , np. w H&M. Ciekawe co oznacza taki zakupowy sen, hę ...;)??

dzien dobry

ja tez sie w nocy meczylam ale przy porodzie:szok: :szok: :tak: :tak:

i chyba tak zle nie bylo bo jakas zadowolona bylam;-) :-)

ja juz nie pameitam jak snieg wyglada :-D , a raczej jaki jest w dotyku , i jakie to uczucie gdy platki ropuszczaja sie na twarzy:dry: :dry:

a co ja za oknem widze -deszcz deszcz deszcz:-( :-(

czasami sprawdzają mi się sny:tak: szczególnie te z butami bo buty oznaczają podróż i 3 razy sprawdziłao mi się:tak: jeśli chodzi o wodę to wolę by sie jednak nie sprawdziła:no::no::no::no::no::no::no::no:

A u nas śniegu duuuużo :tak: :-D Pługi co chwilę odśnieżają ulice :tak:

Ja już po krzywej cukrowej, jupi :laugh2: Nie było tak źle, mogłabym jeszcze raz wypić ;-) :-D Nic mi się nie działo po wypiciu, tylko się wzdrygnęłam przy ostatnim łyku ;-) :-D Ciekawe, jaki wynik będzie :tak:

Agutek - gratuluję rozpoczęcia 8 miesiąca ciąży :-D
roksi - i Tobie również :tak: :-D
dzięki :tak: to odliczanie na pasku mnie przeraża 59 dni:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry