reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

mi sie dzisiaj śniło, że jeździłam po lesie motorem :cool2:

byłam dzisiaj u midwife i dostałam zastrzyk z immunoglobuliny
w Polsce dostałam takie 3 podczas poprzedniej ciąży i powiedziano mi, że przy następnych ciążach już się nie robi
a tutaj robi się przy każdej ciąży

o so chozi z tym wszystkim :confused:

reklama
Ja w sumie tez aż tak nie narzekam, najgorzej jest ze wstawaniem np. z sako bo potrzebuję dzwigu w postaci męża. Chodzenie mi jakoś idzie fakt, że zdecydowanie wolniej niż zwykle. Za to jak mam się usadowic w samochodzie po moim mężu to mam problem ze schyleniem się żeby przesunać fotel.
Mąz się cieszy, że aż tak nie marudze na te dolegliwości ciążowe bo ma nadzieję na kolejnych potomków ;).

No ale chyba zaczynam być bardziej zmierzła i upierdliwa :).

my wlasnie z wycieczki wrucilismy i juz padam na twarz

i wiecie co wycieczka razem z dojazdem trwala od do 19 aja juz wykonczona bylam :tak:

dla mnei juz wystarczylo

wiec kondychy brak :tak:

i ja tez nie narzekam, bylismy dzisiaj na calodniowych zakupach (kupilismy laktator i podgrzewacz) i jakos bardzo sie nie zmeczylam, musialam tylko miec przy sobie caly czas cos na posilenie sie;-)i jeszcze mielismy potem do nowego parku zawitac, tylko nam go zamkneli, zanim zdazylismy wejsc:-(za dlugo na zakupach czasu spedzilismy:-D

ale co do tych trudnosci w wyslowieniu sie i chwilowych zacmien umyslu, o ktorych mowi magda, to sie zgadzam...widac to po pieknie pod wzgledem gramatycznym zbudowanym ostatnim zdaniu w moim poscie powyzej:-D

Witam wszystkich :tak: U nas śnieg pada, wyobrażacie sobie?? :-D Szkoda, że po świętach.. Fajnie jest biało i ciągle pada :tak:

A ja się w końcu zebrałam i idę na badania.. Morfologia, mocz i krzywa cukrowa :baffled: Bleeee :baffled: Trzymajcie kciuki, cobym przełknęła i wytrzymała godzinę chociaż ;-) :-D

Miłego dnia!!!! :-D

u nas też biało:-) ale sniegu mało:-( mąż mi obiecał że jak spadnie dużo śniegu to idziemy na sanki:laugh2: tylko chyba przyczepi sanki do samochodu bo raczej sam nie da rady uciągnąć taki ciężar:laugh2::laugh2:

reklama
dzien dobry!

Witam wszystkich :tak: U nas śnieg pada, wyobrażacie sobie?? :-D Szkoda, że po świętach.. Fajnie jest biało i ciągle pada :tak:

u nas padal wczoraj wieczorem
tylko, ze dzisiaj juz nic nie ma :wściekła/y: :eek:

A ja się w końcu zebrałam i idę na badania.. Morfologia, mocz i krzywa cukrowa :baffled: Bleeee :baffled: Trzymajcie kciuki, cobym przełknęła i wytrzymała godzinę chociaż ;-) :-D

powodzenia :happy: nie jest tak zle ;-)

a my z Tola zaczelysmy dzisiaj 8 miesiac...hura!!!!!!!!! :-) :-) :-)

Do góry