reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

u mnie najgorzej jest z oddychaniem i zgaga .

wczoraj az sie poplakalm tak mnie bolal caly przelyk:no: :baffled:

nie che was martwic ale 2 miesiace to naprade kawal czasu , tym bardziej ze chcialo by sie juz.

no przynajmiej dla mnei to jeszcze dlugo do konca,
dlatego zeby nie dopadly mnie smuteczki jezdzimy na wycieczki:-D :-D

milego dnia dziewczyny. my lecimy w sina dal:tak: :tak:

reklama
Mi też raz się wydaje, że to już zaraz koniec a za innym, że kupe czasu jeszcze zostało. Najważniejsze, że gdyby maluszek miał się niedługo urodzić (tfu tfu) to nie ma już tak duzego zagrożenia.Dziś byłam na dworzu!!! I przejście z samochodu do przychodni zrobiło mi nielada frajdę ale zauważyłam, że idę jak conajmniej osiemdziesięcioletnia staruszka. Oj ciężko się robi!Miloku trzymam kciuki za Twoje plany!

Fajne uczucie. Ja lubię, jak leżąc na boku mały nawala mnie właśnie w ten gnieciony bok, sygnalizujac tym samym, że mu ciasno. Wystarczy, że zmienie pozycje a on przestaje. Łobuziaczek mój kochany!

Ja takze zle sypiam, bo w nocy mam syndrom "niespokojnej lewej nogi" i przechodza mnie takie dziwne gilgotki w tej nodze....to nie skurcz tylko takie dziwne wrazenie uczucia niepokoju w calej konczynie :(

Rozchorowalam sie i siedze w domu teraz....ale nie wiem jak odroznic zwykle zwolnienie lekarskie od tego tak zwanego zwolnienia L4 :(
Tam nic nie jest napisane, ze to zwolnienie dla ciezarnej :(

Ja takze zle sypiam, bo w nocy mam syndrom "niespokojnej lewej nogi" i przechodza mnie takie dziwne gilgotki w tej nodze....to nie skurcz tylko takie dziwne wrazenie uczucia niepokoju w calej konczynie :(

Rozchorowalam sie i siedze w domu teraz....ale nie wiem jak odroznic zwykle zwolnienie lekarskie od tego tak zwanego zwolnienia L4 :(
Tam nic nie jest napisane, ze to zwolnienie dla ciezarnej :(

ciezarna ma wpisany kod B w zwolnieniu

No cóż, ja na ciężar nie narzekam, a tu już pewnie ponad 10 kilo na plusie :szok: Śpi mi się dobrze na boku - jednym, albo drugim, w zalezności od tego, gdzie się maluch ułoży :tak: Dużo chodzę, bo samochodu nie mamy, a nie wszędzie da się dojechać autobusem.. Na pewno szybciej się męczę niż przed ciążą, ale powiem Wam szczerze - myślałam, że będzie gorzej :-D

reklama
malaga no to super, ze sie tak dobrze czujesz..korzystaj z tego :tak:

mi juz zdecydowanie za ciezko, a niby dzidzia ma jeszcze 3-krotnie zwiekszyc swoja wage..lojojoj...co to bedzie :szok: :-D

Do góry