reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
ja z kolei teraz nie moge spac :wściekła/y:
w ogole zachcialo mi sie wczoraj spac juz o 21.00, no to poszlam....budzilam sie 3 razy na siku - w tym pierwszy raz o 23.00 i czulam sie juz wyspana :dry: oczywiscie w miedzyczasie co chwile pobudka na zmiane boku....maz o 5.45 wstawal do pracy i dupa ja juz tez nie moge spac...

Anija u mnie akurat wskazaniem do CC nie jest ułożenie (bo Młody leży główką w dół) ale sprawy okulistyczne - jakieś zwyrodnienie siatkówki. Zresztą "po drodze" to już mialam parę razy "zagrożenie" wskazaniami do CC - najpierw łożysko było nisko i istniało ryzyko przodującego (ale się podniosło), potem też coś lekarka mówiła, że jest ułożony pośladkowo (ale jak widać się odwrócił) no a teraz ta siatkówka. Chyba wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że ta CC jest mi przeznaczona :-( . Cóż... nie będzie mi dane zobaczyć jak to jest z rodzeniem siłami natury. Takie życie...

no fakt, raczej nie masz wyboru

reklama
ja tez nie moglam dzisiaj spac

brzucholek mnie bolal

chyb ajednak ta grypa kturej tak staralam sie uniknac jakos tam mnie dotknela

wymiotowalam wiecorkiem i rozwolnienie ,
ale mezus zaraz z ratunkiem rzyszedl i smecte zapodal

przeszlo ale bole brzucha zostaly

Do góry