reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Śniła mi się dziś córeczka. Trzymałam ją na rękach, była taka krucha, taka słodka. Teraz tęskni mi się do niej. Odliczam dni do porodu i nie wyobrażam sobie, że miałabym rodzić po terminie.:no:

Agutek - nie słuchaj męża i wszystkich, którzy Ci wmawiają, że wyglądasz, jakbyś miała przenosić ;-) Dobierasz sobie te bzdury do głowy i się dołujesz :no: Dawaj tu jakieś swoje zdjęcie, a ja Ci zaraz powiem, że wyglądasz, jakbyś miała za 5 minut na porodówkę na sygnale jechać :tak: :-D :-D

Mi teściowa mówiła, że ona czuje, że urodzę wcześniej (nie trafiało do niej, że będę mieć cc i ustalony wcześniejszy termin).. Ciekawe, co by teraz powiedziała - 39 tydzień a ja nie wiem, co to skurcz ;-)

no malaga Ty to już powoli zamykaj torbę do szpitala:tak:
ja też bym już chciała:tak: nie mogę się doczekać :tak: a jak już bogda urodziła to tym bardziej cały dzień chodze i myśle o porodzie:tak:

Dziewczynki - skurcze - skurczami ale nastawienie psychiczne też jest bardzo ważne! :tak: Tyle razy już się potwierdziło, że poród może się zacząć bez wczesniejszych wyraźnych symptomów:tak:.
Agutek - są też sposoby na przyspieszenie porodu, ale nie zawsze skuteczne:tak: W lutóweczkach jest wiele ciekawych informacji:tak:
Zrób sobie coś pysznego do jedzenia (na co już niedługo nie będziesz mogła sobie pozwolić) i odpręż się:tak:

Miloku, witaj z powrotem!!:-):-):-)

ja tez juz zaczelam myslec intensywnie...chyba pojade wreszcie dzisiaj kupic staniki do karmienia, bo chyba jeszcze tylko tego mi brakuje:laugh2::laugh2:
ale ja mam jeszcze duzo czasu...do kwietnia;-):-D

kamilas, nie zostaniesz sama, ja bede ostatnia...;-)
elza74 - trzymamy kciuki, a torbe lepiej przygotuj:-)

ja mam przez cala ciaze cisnienie 120/60, bardzo stabilne, az sama sie zdziwilam, bo nie wiem czemu, ale spodziewalam sie, ze mi w ciazy podskoczy:-)

reklama
Tigger - my to pewnie Baranka urodzimy a nie Rybkę.
Ja sie tak bardzo boję porodu, że nawet czasami mówie do Boryska żeby sobie tam siedział i dojrzewał a my tu spokojnie mu wszystko przygotujemy :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Do góry