M
miloku
Gość
ale super anija
Ale maz sie postaral
, swietna niespodzianka:-)
Ale maz sie postaral

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na glukozę poszłam z koleżanką ale głównie dlatego żeby się nie wynudzić przez te 2h oczekiwana.
Malaga byłam dzis u okulisty i chyba jedziemy na tym samym wózku... Na początku zażartowałam żeby mi coś znalazł do tej cesarki a potem się okazało, że mam jakieś zmiany zwyrodnieniowe na siatkówce w prawym oku i mam wskazanie co CC. Już sama nie wiem czy się cieszyć czy nie... Mój mąż na poczatku był zawiedziony bo chciał być przy porodzie ale mu powiedziałam, że przy CC też może być (bo chyba może, no nie?). Nie wiem jak się moja ginka odniesie to tego co napisał okulista ale chyba weźmie to do serca...
Może jakiś nowy wątek założymy n/t porodu jaki nas czeka...??
mi krwawia dziasla bardzo
dzis gnalam do dentysty na syrenie bo mnie strasznie zab bolal
okazalo sie ze to kieszen przyzebowa, czyli dziaslo
nadal boli, tak pulsuje
mialyscie podobnie?