reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

nie poddalalm sie tak latwo:tak: ;-) :-)
maz wrucil i sloiki odkerecil, ale cholerka jakas strasznie kwasna ta kapusta , plukalam ja juz 2 razy :tak:
no nic pierogi beda kwasne:baffled: :baffled:
a teraz mam przerwe na bb i herbatke
a tutaj cisza jak makiem zasial , chyb awszystkie tez juz sprzataniem albo pichceniem zajete:tak: :-)

my mamy jutro w przedszkolu imprezke christstmasową :-)
i dzieci mają byc przebrane za Józefka, Maryjkę, Pastuszka albo Aniołka

no i szukalysmy po miescie skrzydełek jak głupie
i są skrzydełka
oczywiscie
ale dla wróżki !!!! Rózowe :wściekła/y:

wiec kupilam kawalek firankowatego brokatowego materialu, troszke futerka i bede kombinowac :eek:

reklama
Takich zdolności Agutku to sie chyba nabywa z konieczności jak nam córcie na modelki wyrosną - jak Pariska:tak::-D
Napisz Mel jak było na imprezce w przedszkolu, pewnie bombowo, na takich imprezach zawsze jest bombowo:laugh2:

juz pierogi zrobione:tak: :tak: :tak:
wyszlo jakis kolo 100 bo moj maz ze 20 juz zjadl:-p :tak: :-)
i musze sie pochwalic ze na pierwszy raz sa pyszne.JJEJEJEJEJ:-D :-D :-D

ale jestem wykonczona a najbardziej moje nogi spuchmy mi jak cholera:szok: :szok: :szok: :surprised: :surprised:

kurcze dziewczyny ale mnie wzieło na mandarynki:szok: codziennie zjadam kilogram:laugh2: a dzisiaj o 19 pobiegłam do sklepu i przytachałam do domu 3kg:szok::szok::szok: i już mi niewiele zostało:-p:sorry2:

reklama
zgaga to znana dolegliwosc glownie III trymestru i to wcale nie od rosnacych wlosow :eek:
ponoc ciezar macicy powoduje uciskanie na przewod pokarmowy i blokowane jest w ten sposob przejscie miedzy zoladkiem a jelitami i stad te cofanie sie pokarmu i tego rezultat - zgaga :dry:

Do góry